ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa #1-18 / MC-katalog 2018 i salg nå!

MC-avisa nr. 1-2018 / Norsk motorsykkelkatalog 2018 er proppfull av spennende MC-stoff og inneholder i tillegg den mest komplette oversikten over det norske tohjuling-markedet. Blant annet finner du tester av KTM 790 Duke (prototype-utgave), Harley-Davidson Breakout og Honda Africa Twin DCT.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

​Her er noen av de andre godbitene du finner i denne utgaven av MC-avisa: Vi har med en rikholdig rapport fra årets EICMA-messe i Milano. Her presenteres det viktigste på motorsykkelfronten for modellåret 2018. Vi har også vært på Oslo Motor Show, MC-reise i Skottland og på fabrikkbesøk hos MV Agusta. Vi har intervjuet Tore Kittilsen, tidligere toppdommer innen speedway og tidligere økonomisjef i FIM. I artikkelserien "De skapte MC-historie får vi et innblikk i Suzuki og firmaets grunnlegger, Michio Suzuki, sin historie.

I bladets katalog-del får du den komplette oversikten over alle motorsykkel-, cross-, lett-MC-, moped- og scootermodellene du vil finne i de norske MC-butikkene i modellsesongen 2018. Alle modeller har en dekkende beskrivelse og opplysninger om de viktigste tekniske dataene.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Klikk på bildet under for å se forsiden til #1 i større oppløsning.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse