Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-aften for våryre motorsyklister på Biltrend Tromsø

Våren så ut til å være i full anmarsj i Tromsø allerede i april, men så kom vinteren tilbake og utsatte sesongstarten for de fleste. Da er det godt å bli invitert til MC-aften hos Yamaha-forhandler Biltrend!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2022 kl 10:30

Tekst og foto: Anders Eidevik

Som nyinnflyttet tromsøværing har sen vår og ditto sesongstart vært hardt å håndtere. Det så særlig mørkt ut da vinteren kom tilbake for fullt i slutten av april. Da NAF MC Tromsø sammen med Yamaha-forhandler Biltrend Tromsø arrangerte MC-aften onsdag 11. mai, ble det en flott MC-innsprøytning for undertegnede og andre våryre motorsyklister.

Sittegrupper var satt frem i kundemottaket for anledningen.

NAF MC Tromsø inviterte alle motorsyklister i Tromsø og omegn med løftesordene: «NÅ er vi i alle fall sikre: Våren er rett rundt hjørnet!». Biltrend stilte opp med sittegrupper, vafler, kaffe og brus og 15 % rabatt på nesten alt i utstyrsbutikken deres, samt ekstra gode tilbud til medlemmer i NAF MC. I tillegg var flere av Biltrends utstyrsleverandører til stede for anledningen, representert ved Bjørn Høyer fra Bullfighter, Kjetil Håheim fra NorSafe og Viggo Johnsen Hjermstad fra Ruco. De to sistnevnte holdt også presentasjon av henholdsvis varmeklær fra Gerbing og bagasjeløsninger fra Kriega (NorSafe) og Ixon sin airbag-vest (Ruco).

Børre Mofoss og Knut Ove Tanem i NAF MC Tromsø har et stort engasjement for Tromsø og omegns motorsyklister.

Jeg fikk en hyggelig MC-prat med flere av medlemmene i NAF MC Tromsø, blant dem Knut Ove Tanem og Børre Mofoss fra styret, som fortalte om engasjementet og aktivitetene deres klubb har. Mer fra denne samtalen kommer i neste utgave av MC-avisa.

Flere bilder fra arrangementet:

Biltrend har en stor MC-utstyrsbutikk i første etasje, like ved hovedinngangen.

Kjetil Håheim fra NorSafe under presentasjon av Gerbing varmeklær.

En engasjert Bjørn Høyer fra Bullfighter veileder en kunde inne i Biltrends utstyrsbutikk.

Annonse
Annonse