ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Matthias Walkner vant Dakar 2018

Matthias Walkner, en 31-åring fra Østerrike, har kjørt sin KTM til seier i årets Dakar. Han var 16 min. og 53 sek. foran Hondafører Kevin Benvides. På tredjeplass fulgte Toby Price, også han på KTM. Med denne seieren har KTM smått utrolige 17 seire på rad i det krevende rallyet. Etter løpet sa Walkner: «Noen ganger er det flaks som avgjør, og i år var det min tur. Det er en herlig følelse – jeg trodde aldri jeg kunne klare å vinne. Målsettingen var å komme på podiet. Det var tett i år, men etapp

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Matthias Walkner, en 31-åring fra Østerrike, har kjørt sin KTM til seier i årets Dakar. Han var 16 min. og 53 sek. foran Hondafører Kevin Benvides. På tredjeplass fulgte Toby Price, også han på KTM. Med denne seieren har KTM smått utrolige 17 seire på rad i det krevende rallyet.

Etter løpet sa Walkner: «Noen ganger er det flaks som avgjør, og i år var det min tur. Det er en herlig følelse – jeg trodde aldri jeg kunne klare å vinne. Målsettingen var å komme på podiet. Det var tett i år, men etappe 10 ble utslagsgivende. Som sagt – i år var det min tur til å ha flaks, og dette er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse.»

Dakar er en krevende affære, både mentalt og fysisk, og vi vanlige dødelige kan ikke forestille oss påkjenningene førerne utsettes for. De er topptrente idrettsfolk som er fabelaktig dyktige i det de gjør, og vi må bare bøye oss i beundring og gratulere først og fremst Matthias Walkner, men også alle de andre førerne som fullfører et slikt rally.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse