ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Mash Trackstar 400

Hvis du nå tenker på et berømt amerikansk feltsykehus, komplett med originale leger og lokalisert i Korea på 50-tallet, så kan du tilgis for det. Mash som motorsykkelmerke er nytt for oss, også. Men så kom vi over et bilde og måtte vite mer. Mash Motorcycles er basert i England, og de selger en serie kinesiskproduserte motorsykler – en av dem er Trackstar 400. Sykkelen har et klassisk og tidløst caferacer-design som kunne vært hentet rett fra Ace Cafe (eller en for lengst avdød engelsk MC-fabrik

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du nå tenker på et berømt amerikansk feltsykehus, komplett med originale leger og lokalisert i Korea på 50-tallet, så kan du tilgis for det.

Mash som motorsykkelmerke er nytt for oss, også. Men så kom vi over et bilde og måtte vite mer. Mash Motorcycles er basert i England, og de selger en serie kinesiskproduserte motorsykler – en av dem er Trackstar 400. Sykkelen har et klassisk og tidløst caferacer-design som kunne vært hentet rett fra Ace Cafe (eller en for lengst avdød engelsk MC-fabrikk) og er utstyrt med en 400 cc SOHC motor som yter 28 hester.

Nå er ikke sykkelen full så gammeldags som den kan se ut – utseendet bedrar, som kjent. Trackstar har Delphi Euro4-godkjent EFI, Bosch ABS som kan slåes av, 320 mm skive foran med 4-stemplet kaliper, stålarmerte bremseslanger, justerbare clip-ons, 17 liters tank, aluminium gaffelbroer, aluminium felger og eikehjul. Hele stasen veier bare 151 kg!

Hvis du er nysgjerrig har Mash Motorcycles sin egen nettside: www.mashmotorcycles.co.uk, og du finner en rekke andre spenstige saker der også. Ta en titt, sånn for uvanlighetens skyld.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse