ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Marzocchi gjenoppstår?

I følge italiensk presse er Marzocchi - demperprodusenten som måtte gi etter for dagens knallharde økonomiske marked for en tid siden - kjøpt opp av et italiensk engineering-selskap som heter VRM. Marzocchi var tidligere eid av amerikanske Tenneco og det er fra dem VRM har kjøpt boet. Nå har VRM vært i forhandlinger med bystyre, fagforeninger og presse i VRMs hjemby Zola Predosa med tanke på å sikre jobbene til Marzocchis 70 ansatte. En kjapp titt på VRMs hjemmeside viser at de har oppdrag for b

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I følge italiensk presse er Marzocchi - demperprodusenten som måtte gi etter for dagens knallharde økonomiske marked for en tid siden - kjøpt opp av et italiensk engineering-selskap som heter VRM.

Marzocchi var tidligere eid av amerikanske Tenneco og det er fra dem VRM har kjøpt boet. Nå har VRM vært i forhandlinger med bystyre, fagforeninger og presse i VRMs hjemby Zola Predosa med tanke på å sikre jobbene til Marzocchis 70 ansatte.

En kjapp titt på VRMs hjemmeside viser at de har oppdrag for blant andre Ferrari, Ducati, MV Agusta og BMW. Selskapet ble stiftet i 2004 av folk med spesialkunnskap om motorsykkelchassis. I tillegg til at de lager en rekke forskjellige motorblokker, lager de også chassiskomponenter for Ducati. Redningen for Marzocchi kan ligge i nettopp det å være en del av et større, spesialisert og lokalt engineering-selskap, og det kan også være en god måte for VRM å utvide sin kunnskapsdatabase.

Men enn så lenge er det ikke noe offisielt hverken fra VRM, Marzocchi eller Tenneco.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse