Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Mars-oppdatering fra Lazy Boyz

En kort mars oppdatering fra Alnabru. Så fikk vi et lite blaff av vår. Sola varmet godt og snøen forsvant. Så fikk vi beskjed om å stenge butikken igjen, og denne uken kom meldingen om at myndighetene utvidet tiltakene i Oslo til den 25. mars. Det var ikke det vi ønsket oss nå, men vi er på jobb og hjelper våre kunder

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nyhetsbrev fra Lazy Boyz:

En kort mars oppdatering fra Alnabru. Så fikk vi et lite blaff av vår. Sola varmet godt og snøen forsvant. Så fikk vi beskjed om å stenge butikken igjen, og denne uken kom meldingen om at myndighetene utvidet tiltakene i Oslo til den 25. mars. Det var ikke det vi ønsket oss nå, men vi er på jobb og hjelper våre kunder etter beste evne. Mye lar seg ordne over telefonen og via digitale hjelpemidler. Selv om det akkurat ramlet ned en omgang til med snø, så er det viktig å huske at ny sesong er rett rundt hjørnet. Det er nå et år siden myndighetene stengte ned landet vårt, og selv om prosessen med vaksinasjoner er godt i gang, virker det som mange av oss forbereder oss på å bli i Norge i sommer også. Nyt sommeren 2021 på to hjul.

Pan America:

Den flyvende H-D? Nei, vi tror ikke dette bildet gjenspeiler den gjennomsnittlige motorsyklist, men vi synes bildet er tøft og vi tror nok at H-D ønsker å vise oss at dette produktet har egenskaper som svært få andre H-D modeller noen sinne har hatt. Men hva er Pan America? Hvis du aldri har prøvd en sykkel i Adventure Touring segmentet, bør du booke inn en prøvekjøring på vår demosykkel, når den er på plass. Dette er en sykkel som for mange dekker absolutt alle behov. Daglig pendling til jobben, helgeturene kan nå utvides til å utforske områder du kanskje aldri har kjørt. Hva med Finnskogen? Vi har som forventet solgt flere sykler etter lanseringen den 22. februar, og i går signerte vi den første Pan America Special til en som har kjørt BMW 1200 GS i flere år.

Vi fikk se den første prototypen allerede på forhandlermøtet i 2018, og gleden var stor da vi så den igjen året etter i Milwaukee. Skuffelsen var stor da vi leste "prototype only" på podiet. Planen var i utgangspunktet at den skulle lanseres i 2020. Men, nå er den på vei og vi har flere kunder som venter i spenning på sin nye sykkel. Vi er overbevist om at dette blir en sykkel vi vil se en del av ute på norske veier. Pan America leveres i to versjoner, standard og Special med en rekke valgfrie alternativ, støpte hjul og eikehjul, hev og senk mulighet på fjæringen osv. Basismodellen veier 245 kg fulltanket, med 21 liter bensin. Revolution Max-motoren er en 60-graders V-twin på 1252 cc og leverer hele 150 hk.

Basismodellen kan du få fra kr 262 900,-

Sjekk fargealternativer, spesifikasjoner og priser på www.hdoslo.no.

Kjøreutstyr, tilpasning, tuning og tilbehør:

Som ventet kommer det også en rikholdig kolleksjon av kjøreutstyr og tilbehør som er tilpasset det nye segmentet Adventure Touring.

Det leveres flere alternative bagasjesystem, fra softbags til store kofferter i aluminium. Veltebøyler, ekstralys, beskyttelser, slip-on potte, alternative luftfilter og masse andre detaljer. Be oss om elektronisk brosjyre om du ønsker å se mer av mulighetene.

Bruktavdelingen:

På grunn av stor etterspørsel og godt salg av brukte Harley-Davidson i 2020 og starten av 2021, åpner vi nå for muligheter å kjøpe brukte sykler rundt i vårt distrikt. Har du en kurant bruktsykkel du vurderer å bytte eller selge, og med servicehistorikk og nyere enn 2010? Da kan du sende oss bilde(r) og en kort beskrivelse til salg@lazyboyz.no for vurdering. Alternativt kan vi tilby kommisjonssalg. Vi kan være behjelpelig med henting av objekter i egen lukket lastebil.

2021-modeller:

Vi får stadig inn 2021-modeller i hus. Noen sykler er kundebestilt, noen er demosykler og noen skal i utstillingen. Vi har hektiske dager selv om døren til butikken er stengt. Ring oss på 2290 7800 eller send mail om du trenger deler, klær eller informasjon om våre kjøretøy.

Vi kan fortsatt hjelpe deg med drømmesykkelen til sommeren. Sommerkroppen må du ordne selv.

Annonse
Annonse