ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lyst til å være med på noe skikkelig morsomt? Look & trade 11.–13. juni 2021

Hvert år annonseres det tusenvis av brukte motorsykler for salg i Norge, og antallet annonser når sitt høydepunkt på våren. Straand Hotel i Vrådal inviterer nå til MC-bruktmarked andre helg i juni, en strålende mulighet til å kjøpe eller selge sykkel, kjøre førsteklasses kjøreruter og treffe likesinnede!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Straand Hotel i Vrådal har etablert seg som Sør-Norges svar på Tyrigrava og har spesialisert seg på å etablere eventer for motorsyklisten med Straand-treffet og HUBriding som de viktigste referansene.

Telemark har siden 1956 gjennomført Dyrsku’n som etter hvert har blitt Norges største handels- og landbruksmesse, og vi har derfor lange tradisjoner for å etablere handelsplasser hvor utstyr og varer som etterspørres skifter eier. Nå skal det altså bygges videre på disse tradisjonene som opprinnelig ble startet i hotellets kommune, Kviteseid, med en helt ny handelsarena for kjøp og salg av brukte motorsykler 11. til 13. juni.

Konseptet er enkelt, denne helgen kan du kjøre til Vrådal som selger eller kjøper, nyte atmosfæren og tilbudene blant likesinnede, stille ut egen sykkel, se på utstillingen selv, velge, prøvekjøre, selge din egen og kanskje til og med kjøpe en ny samtidig. Dette skal være en handelsplass for alle, og målsettingen er at «brukt-sku´n» skal bli en etablert handelsplass for motorsykler, læring og opplevelser.

Det jobbes for at en fotograf vil være til stede på lørdagen for å ta bilde av førere som ønsker å foreviges med egen sykkel på vei eller i terreng.

Handel vil bli administrert av selger og kjøper. Hotellet etablere en teknisk stasjon som kan gi kjøper eller selger en «second opinion» i form av en enkelt tilstandsrapport som baseres på en sjekkliste og en visuell kontroll. Sjekken gir ingen garanti utover dette.

Mer informasjon om Look & trade kommer snart!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse