Annonse
Annonse
MC-avisa

Lykke innen rekkevidde – MC Touring Norway har lykkepillen

Jadda, jadda, jadda, du behøver ikke å innta fosterstilling for å bekjempe fortvilelse, snø, kulde og en heftig vinterdepresjon. Riktignok har de aller fleste nå parkert doningen for vinteren i furteboder, ganger, isolerte eller uisolerte garasjer eller stuer, men knappe fire timer unna kan du likevel nyte opplevelser, svinger på varm asfalt eller grus i Andalucía i Spania.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2021 kl 20:33

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

MC Touring Norway med Terje Bredal i spissen har nemlig etablert et brohode for kjøreglade Nordmenn i Malaga, nærmere bestemt hotell IPV Palace Spa i Fuengirola, du kan få kjøre så mye du bare orker gjennom denne vinteren til en svært så fordelaktig pris.

Caroline har fortsatt overtenning mens Alexander (guide) synes dette er litt i varmeste laget!

Caroline har fortsatt overtenning mens Alexander (guide) synes dette er litt i varmeste laget!

Terje Bredal har flyttet ned 10 BMW-er og en guide, og har dermed etablert et spansk «HUBriding-konsept» til glede for oss som synes vinteren blir i lengste laget.

Denne uken har Terje tatt med seg en aldri så liten ekspertgruppe som skal kvalitetssikre konseptet og rapportere tilbake til frosne, men kjørelystne nordmenn. QC-teamet består av raske menn og kvinner, i tillegg til undertegnende, selvfølgelig Terje Bredal selv, Thor Liverød og superraske Caroline Olsen som gjennom en årrekke har vært Norges raskeste racing-kvinne. Teamet skal sikre at konseptet med hotellet, rutene og veiene holdet det som loves, og selvfølgelig formidle opplevelsene på MCavisa.no gjennom den kommende uken.

Førsteinntrykket er enestående, så dette lover godt. Du kan velge sykkel fra øverste hylle og du kan bo, spise og hvile ved IPV Palace Spa som er et nydelig og fasjonabelt hotell. Vi trives veldig godt så langt og kommer tilbake for å formidle våre inntrykk hver eneste dag fremover.

I mellomtiden kan du som har en sliten eller trang «good will-konto» i heimen begynne å tenke igjennom hvordan du skal forklare at nettopp du har behov for å oppleve det samme i løpet av denne vinteren!

IPV Palace Spa er et skikkelig motorsykkelhotell hvor MC-eliten møtes – denne uken er vi her sammen med Yamaha som lar forhandlerne prøve årets modeller.

Flere Yamaha-forhandlere er i Malaga for å prøvekjøre 2022-utvalget!

Flere Yamaha-forhandlere er i Malaga for å prøvekjøre 2022-utvalget!

Annonse
Annonse