ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lorenzo er bekymret

Etter en heller svak testrunde på Phillip Island er Jorge Lorenzo en bekymret mann: Første testdag bød på en 15. plass, og dag to vartet han opp med en 11. plassering. På tredje dag karret den trefoldige verdensmesteren seg opp til 8. beste tid. Etter å ha kjørt tre tester med sin nye Ducati, innrømmer mannen som gikk fra Yamaha til Ducati at noe ikke stemmer. Ducati har kun fire testdager igjen før sesongstart, og Lorenzo sier: "Vi er i tidsnød. Det er noe som ikke stemmer, og vi klarer ikke å

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter en heller svak testrunde på Phillip Island er Jorge Lorenzo en bekymret mann: Første testdag bød på en 15. plass, og dag to vartet han opp med en 11. plassering. På tredje dag karret den trefoldige verdensmesteren seg opp til 8. beste tid. Etter å ha kjørt tre tester med sin nye Ducati, innrømmer mannen som gikk fra Yamaha til Ducati at noe ikke stemmer.

Ducati har kun fire testdager igjen før sesongstart, og Lorenzo sier: "Vi er i tidsnød. Det er noe som ikke stemmer, og vi klarer ikke å finne ut av hva det er. Vi er på jakt etter noe som lar meg gå kjappere inn i svingene og bruke mer gass slik at svinghastigheten blir høyere. For øyeblikket har vi ikke sykkelen med best svinghastighet. Alvaro Bautista i Pull & Bear Aspar Ducati er raskere enn meg i de fleste svingene. Det er viktig at vi klarer å finne ut av hva som skjer."

I sluttresultatene var Lorenzo hele 0,793 sekunder bak Vinales som var raskest. Det fikk Lorenzo til å slå fast: "Vi har ikke kontroll på ting. Dersom vi hadde kapasitet til å kjøre fortere, hadde vi gjort det. Vi prøver hele tiden, men for øyeblikket er vi veldig langt bak Vinales når det gjelder rundetider, og når det gjelder racetempo er det også snakk om mye. Det er noe vi ikke forstår, men vi vet ikke hva det er."

Lorenzo bekymrer seg ikke bare for Vinales: "Bautista har taklet overgangen fra Aprilia veldig bra, og han er mye raskere enn meg i mange svinger. Det er noe som ikke fungerer som det skal!"

Av en eller annen grunn forekommer det oss at vi har hørt dette før...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse