ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Look & Trade – MC-marked på Straand Hotel førstkommende helg

Denne helgen går nok et spennende arrangement av stabelen på Straand Hotel i Vrådal, nemlig et bruktmarked for motorsykkel med det klingende navnet Look & Trade!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Anders Eidevik.

Det mangler ikke på gode ideer hos ledelsen av det svært så motorsykkelvennlige hotellet Straand Hotel i Vrådal. Førstkommende helg (fredag 11. juni til søndag 13. juni) er det rett og slett duket for et slags telemarksk dyrskun, der dyrene er byttet med motorsykler og andre kjøretøy.

Hotellet har Bikelife Norge med seg på arrangørsiden, og flere andre MC-aktører kommer til å være til stede gjennom helgen. Som blant annet MC-kunstner Henning H. Dyrkolbotn som har hatt et scooter-bygg utstilt på hotellet de siste ukene. Dette blir garantert en flott anledning til å legge turen om Vrådal enten på helge- eller dagstur.

René Holmen og Thomas J. Winther, gutta bak Bikelife, er med på arrangørsiden.

MC-avisas freelancer Peter O. Carlsson, mannen bak Youtube-kanalen Calvat’s Garage, har ikke bare planer om å ta turen; han skal rett og slett forsøke å selge to scootere og en varebil. På spørsmål om hvordan han har tenkt å få seg selv og reisefølget tilbake til Oslo dersom tre vellykkede salg oppnås, blir Peter svar skyldig, men han legger raskt til at det i alle fall vil bli bra video-«content» av slikt!

Peter O. Carlsson kan by på følgende: Vespa GT 160 fra 1979, Lambretta LD 150 fra 1957 og Mercedes Vito fra 2008.

Da er det bare å ønske Straand Hotel og Bikelife Norge lykke til med arrangementet, og håpe at helgen blir preget av godt vær, fine MC-opplevelser og ikke minst mang en hyggelig brukthandel!

En morgentur opp til Vrådal Panorama kan så absolutt anbefales! Bildet er fra undertegnedes forrige tur opp for et par helger siden, i den anledning sammen med Peter O. Carlsson (Calvat's Garage), Bjørn Richard Johansen (Reitwagen.no) og Thomas J. Winther (Bikelife Norge).

Klikk her for å gå til Facebook-eventet til Look & Trade.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse