ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Long Way Up - Med LiveWire fra Sør-Amerika til LA

Dere har som Apple TV har de siste ukene kunne sett episoder av Ewan McGregor og Charley Boorman sin tur fra Ushuai helt sør i Sør-Amerika og oppover Chile og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Dere har som Apple TV har de siste ukene kunne sett episoder av Ewan McGregor og Charley Boorman sin tur fra Ushuai helt sør i Sør-Amerika og oppover Chile og Argentina. I den første serien var det 17 grader minus og ordet "REKKEVIDDEANGST" fikk nye ansikter og egen TV-serie. Det å kjøre elektriske sykler og biler i kaldt landskap, der det i tillegg var få muligheter for ladning, er ikke noe for pyser! Men med pågangsmot og hjelp kom gutta seg videre. Vi anbefaler våre lesere til å bytte ut neste TV- og filmserie med denne!

Her er redigert pressemelding fra Apple TV:

"Apple TV + presenterte 3. august en første titt på "Long Way Up", en episk ny motorsykkel-serie, med Ewan McGregor og Charley Boorman. Denne turen gjenomforer turkameratene mer mer enn et tiår siden deres siste motorsykkeleventyr rundt om i verden. De tre første episodene av "Long Way Up" har premiere globalt på Apple TV + fredag ​​18. september, og nye episoder vil lanseres ukentlig.

Ewan og Charley, som dekker 20.920 km over 100 dager gjennom 16 grenseoverganger og 13 land, med utgangspunkt fra byen Ushuai helt sør i Sør-Amerika, gjennom de strålende og undereksponerte landskapene i Sør- og Mellom-Amerika i deres mest utfordrende ekspedisjon til dags dato, ved å bruke banebrytende teknologi på baksiden av deres elektriske Harley-Davidson LiveWires for å bidra til bærekraften på planeten.

Den nye serien følger Ewan og Charley når de reiser gjennom Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Ecuador og opp gjennom Colombia, Mellom-Amerika og Mexico. Også med dem er deres mangeårige samarbeidspartnere, regissører David Alexanian og Russ Malkin, som følger dem i deres elektriske Rivians.

"Long Way Up" er en ny originalserie og en oppfølger til Ewan og Charleys tidligere eventyr i "Long Way Round" og "Long Way Down."

Apple TV + er tilgjengelig på Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, utvalgte Samsung- og LG-smarte TV-er, Amazon Fire TV og Roku-enheter."

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse