ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Litt av et tilbud!

De nye teamene i Grand Prix, Petronas Yamaha SRT og Petronas Sprinta Racing, viste frem sykler og førere i Kuala Lumpur forleden. Petronas er aktive på sponsorsiden. I tillegg til teamene i Grand prix, sponser de også Mercedes' F1-team, hvor ikke ukjente Lewis Hamilton er førstefører. Hamilton er kjent for sin MC-interesse, og har blant annet gitt navn til et par ganske lekre modeller fra MV Agusta. Han har også vært på bane med en Yamaha R1 og ble karakterisert som rask, men uferdig. I et int

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De nye teamene i Grand Prix, Petronas Yamaha SRT og Petronas Sprinta Racing, viste frem sykler og førere i Kuala Lumpur forleden. Petronas er aktive på sponsorsiden. I tillegg til teamene i Grand prix, sponser de også Mercedes' F1-team, hvor ikke ukjente Lewis Hamilton er førstefører.

Hamilton er kjent for sin MC-interesse, og har blant annet gitt navn til et par ganske lekre modeller fra MV Agusta. Han har også vært på bane med en Yamaha R1 og ble karakterisert som rask, men uferdig.

I et intervju under lanseringen av Petronas Grand Prix team, sa Franco Morbidelli, som skal kjøre en av teamets YZR-M1 maskiner: "Hvis Lewis har lyst til å prøve min sykkel, er han hjertelig velkommen, selv om ikke jeg får prøve hans F1-bil". Teamsjef Razlan Razali fulgte opp: "Petronas er veldig aggressive i engasjement og aktivering. Det ville ikke forbause meg om de involverer Lewis Hamilton. Jeg tror heller det skjer før enn senere."

Hamilton har ved flere anledninger gitt utrykk for at han er sugen på å prøve en MotoGP-sykkel, og det kan nok være at det ønsket blir oppfylt. Vil han være kjapp? Det vet vi kanskje snart.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse