ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Limited Edition Bonneville

Triumph skal lage et begrenset antall Bonneville T120 og Bonneville T100 for å markere sin "Spirit of 59"-kampanje. 59 av hver modell vil få en spesiell lakkering. For T120 sin del skal finishen etterligne lakken på den aller første Bonneville fra 1959 – en sykkel som for sin tid var høyst synlig med sin lyseblå og oransje lakk. Den moderne versjonen bruker samme fargene, og skillet mellom dem følger linjene på tanken i stedet for som en stripe ned langs midten. T100 blir noe mer diskret med Opa

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Triumph skal lage et begrenset antall Bonneville T120 og Bonneville T100 for å markere sin "Spirit of 59"-kampanje. 59 av hver modell vil få en spesiell lakkering. For T120 sin del skal finishen etterligne lakken på den aller første Bonneville fra 1959 – en sykkel som for sin tid var høyst synlig med sin lyseblå og oransje lakk.

Den moderne versjonen bruker samme fargene, og skillet mellom dem følger linjene på tanken i stedet for som en stripe ned langs midten. T100 blir noe mer diskret med Opal White basefarge og dekor i lyseblått og oransje.

Kjøperne av syklene vil også delta i trekningen om å vinne en hjelm i matchende farger fra Hedons Hedonist utvalg.

Limited Edition-modeller er ofte et tegn på at en modell nærmer seg slutten av sin levetid eller at salget viser tegn til å dabbe av – jfr. Kawasakis W800. Om dette er tilfellet med Triumph, vet vi ikke. De klassiske modellene har vært en av bærebjelkene hittil. Uansett, T120 er slett ikke stygg å se på med sin noe spesielle fargekombinasjon, så det hadde ikke skadet om det ble laget flere.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse