ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lett MC og scooter januar–april: Yamaha og Peugeot i solid ledelse

Det er Yamaha som topper listen blant lettvekterne med 33,1 % markedsandel. Deretter kommer Honda med 21,1 % og Suzuki med 15,5 %. Det er flere kunder som venter på leveringen av sine bestilte lettvektere. Ser på modell-listen så er storselgeren Honda CB125R nede på 10.-plass – grunnet leveringsproblemer. Når det kommer flere containere fra Asia vil nok denne modellen øke sin markedsandel. Det er Yamaha MT-125 som topper listen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Det er Yamaha som topper listen blant lettvekterne med 33,1 % markedsandel. Deretter kommer Honda med 21,1 % og Suzuki med 15,5 %. Det er flere kunder som venter på leveringen av sine bestilte lettvektere. Ser på modell-listen så er storselgeren Honda CB125R nede på 10.-plass – grunnet leveringsproblemer. Når det kommer flere containere fra Asia vil nok denne modellen øke sin markedsandel.

Det er Yamaha MT-125 som topper listen. Yamaha har også hatt sine leveringsproblemer i år, og vi tror at denne modellen kommer til å selge bra i mai og juni når forhandlerne får inn alle de modellene de har bestilt. Honda har fått en populær storselger i CB125F, og Suzuki selger bra med sine GSX-R125 og GSX-S125.

Når det gjelder 50 cc så er Peugeot med sine 32,2 % i markedsandel nesten fire ganger større enn nummer to på listen som er Piaggio/Vespa (8,7 %). Yamaha innehar den siste pallplassen med 8,2 % markedsandel.

Fra januar til april 2021 (unntatt firehjulinger).

Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Nyheten Husqvarna Svartpilen 125 har nå kommet til Norge!

Suzuki GSX-S125 og GSX-R125 ligger på 4. og 5.-plass.

Honda CB125F er den mest solgte lettvekteren fra den japanske giganten.

Yamaha NMAX 125 ligger på 12.-plass og er en populær scooter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse