Annonse
Annonse
MC-avisa

Let the good times roll – redaksjonen er på vei hjem fra Milano

Da er pressedagene over og redaksjonen reiser hjem fra Milano. Nå gjenstår det bare en biff-turne ved Duomo, Milan i kveld. Vi minner om Norsk MC-Katalog 2022/MC-avisa #1-2022 som kommer til våre abonnenter fra ca. 20. desember. Her kan du lese om alle MC-nyhetene for neste års sesong, samtidig som vi gir deg en komplett oversikt over modellutvalget for neste år med priser! Dette har vært en bra messe, ingen tvil om det.

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2021 kl 13:49

Da er pressedagene over og redaksjonen reiser hjem fra Milano. Nå gjenstår det bare en biff-turne ved Duomo, Milan i kveld. Vi minner om Norsk MC-Katalog 2022/MC-avisa #1-2022 som kommer til våre abonnenter fra ca. 20. desember. Her kan du lese om alle MC-nyhetene for neste års sesong, samtidig som vi gir deg en komplett oversikt over modellutvalget for neste år med priser!

Dette har vært en bra messe, ingen tvil om det. Til tross for at noen av de store glimret med sitt fravær ble dette en bra messe med mange spennende nyheter for enhver smak. Bransjen og produktene er i endring, og enten vi liker det eller ikke er vi nok på vei mot et grønt skifte!

Noen av fabrikantene er mer foroverlent enn andre, og det er virkelig morsomt å se hvor kreative for eksempel Royal Enfield er. Over vises SG650 Consept som virkelig ser bra ut.

Messen preges av alt fra mindre oppgradering og «face-lifts» til lanseres av helt nye konsepter og modeller. Alt dette vil du kunne lese mye mer om i Norsk MC-katalog som utgis av MC-avisa hvert år. Katalogen er et svært populært oppslagsverk som gir deg en nær komplett oversikt over hva som kommer til det norske markedet neste år.

Så nå er det bare å brette opp armene og produsere katalog.

Let the good times roll!

Annonse
Annonse