ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Les om Triumph Street Twin i MC-avisa #2

I Mc-avisa #2-16, som utkommer 4. februar, har vi vært og testet Triumph Street Twin. Street Twin er den eneste Retro-nyheten fra Triumph som er utstyrt med 899 cc motor. Street Twin er ny fra bunn til topp – med nytt chassis og 8-ventilers 899 motor. Selvsagt er sykkelen utstyrt med Ride By Wire gass, ABS, Traction Control, tenningssperre og LED belysning. Designet er klassisk med sorte eikefelger og en tank som får en til å tenke på årene med Stones-platene med Brian Jones. Både tankdesigne

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I Mc-avisa #2-16, som utkommer 4. februar, har vi vært og testet Triumph Street Twin. Street Twin er den eneste Retro-nyheten fra Triumph som er utstyrt med 899 cc motor. Street Twin er ny fra bunn til topp – med nytt chassis og 8-ventilers 899 motor. Selvsagt er sykkelen utstyrt med Ride By Wire gass, ABS, Traction Control, tenningssperre og LED belysning.

Designet er klassisk med sorte eikefelger og en tank som får en til å tenke på årene med Stones-platene med Brian Jones. Både tankdesignet og blanke eksospottene som skrår litt oppover gjør at de med grå hår og litt hukommelse kommer i godt humør. Du kan velge mellom 150 forskjellige snadderbiter for å style din Street Twin, slik at den blir et uttrykk for deg selv og din smak.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse