ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lego introduserer Lego Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy

Pressemelding, Billund, Danmark (9. juli, 2019).

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag lanserer LEGO Group sin siste LEGO® Creator Expert modell – en Harley-Davidson® Fat Boy®, som vil cruise inn i LEGO butikker rundt hele verden 1. august 2019.

I samarbeid med Harley-Davidson har LEGO gjort en tolkning som får frem den samme skjønnheten som den virkelig motorsykkelen har. Finish, overflate og designelementer avspeiler fullversjonen av Harley-Davidson Fat Boy. Med sine 1.023 brikker er sykkelen komplett med diskfelg, dråpeformet tank, integrert speedometer og doble eksosrør.

Ferdig bygget modell er ca. 20cm høy, 18cm bred og 33cm lang og inneholder flere bevegelige deler som eieren kan være opptatt av. Spinn bakhjulet for å se Milwaukee-Eight® motoren med bevegelige stempler og doble eksospotter komme til live. Vri på gassen, sett den i gir og bruk bremsen, og til slutt kan du sette ned støttet for enkel parkering. Finishen er i den samme autentiste mørke rød og sorte fargekombinasjonen, med Harley-Davidson® logo på hver side reflekterer 2019 Fat Boy modellens Wicked Red fargepalett. Det er et perfekt midtpunkt i ethvert hjem, kontor eller hvor som helst en trenger å kanalisere inspirasjonen til å kjøre.

"Å bringe denne Harley-Davidson motorsykkelen til liv i brikker er utrolig spennende," sa Mike Psiaki, Design Master på LEGO Group. "Modellen fanger virkelig det ikoniske designet, den avanserte konstruksjonen og viser mange av detaljene i denne ikoniske motorsykkelen, og tilbyr en oppslukende bygging og et unikt samlerobjekt for Harley-Davidson-entusiaster og LEGO-fans i alle aldre."

"Det har vært utrolig spennende for Harley-Davidson å samarbeide med LEGO Group - en annen merkevare som mester kreativitet og uttrykk," sier Heather Malenshek, Chief Marketing Officer i Harley-Davidson. "Ikke bare ønsker vi at kundene skal bli inspirert av sluttresultatet, vi vil at de skal nyte byggeprosessen."

"Autentisiteten til Harley-Davidson-design kommer ved å ivare detaljene fra start til slutt." Sier Brad Richards, visepresident for Styling & Design, Harley-Davidson. "Vi så på hver mutter og bolt på sykkelen, alle finishene, og alle små detaljer. Ved å samarbeide med LEGO-teamet på dette prosjektet fikk vi til å gi samme oppmerksomhet på detaljer til et samarbeidsprodukt, og å feire et merke som inspirerte fantasien og kreativiteten til mange av oss i Harley-Davidson fra en ung alder, inkludert meg selv. "

For å feire lanseringen skapte LEGO Master Builders en livsstilsmodell av motorsykkelen, komplett med sølvbelagte deler, Wi-Fi animasjonskontroll, lyd og lyseffekter for å etterligne en ekte Harley-Davidson® Fat Boy® og 6.000 spesielle LEGO-elementer. Den ekstraordinære etableringen tok 865 timer å bygge, er laget av 69.569 stykker og vil bli vist på utvalgte LEGO butikker og Harley-Davidson arrangementer for fansen å se.

The LEGO Creator Expert Harley-Davidson® Fat Boy® modell vil være tilgjengelig i LEGO Butikker og shop.LEGO.com for LEGO VIP medlemmer fra 17. juli, og for ordinært salg 1. august 2019.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse