Annonse
Annonse
MC-avisa

Lazer Helmets – nytt hjelmmerke i SPS-sortimentet

MC-utstyrsimportøren Spare Parts Service AS (SPS) har sikret seg nye agenturer på hjelm. Her er en kort presentasjon av Lazer Helmets og sortimentet som SPS tar inn til Norge.

Publisert:

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Lazer Helmets.

Lazer Helmets er så absolutt ingen ungsau. I firmaets spede begynnelse dreide produksjonen seg om MC-artikler i lær, og dette belgiske merkenavnet kan spore sin historie tilbake til 1919. Ifølge nettsiden deres gjør dette dem til verdens eldste sportshjelm-fabrikant.

Lazer-sortementet hos SPS vil bestå av helhjelmen Rafale og modellbroren Rafale SR som har spoiler, åpningshjelmen MH6, halvhjelmen Tango, endurohjelmen TH-2 og MX-hjelmen OR3. Alle hjelmene i sortimentet er laget i I.M.A.C. (Impact Modified Alloy Composite) og virker å være i "god valuta for pengene"-kategorien.

Lazer Rafale tas inn i fargeskjemaene "Z-line" (sort) og "Hexa" (sort/gul eller grå/rød).

Særlig helhjelmen Rafale står seg ut som en potensiell storselger, kanskje særlig blant yngre motorsyklister. SPS tar inn Rafale i størrelse XS til XXL, hjelmen kommer i to skallstørrelser, har hurtigspenne, solvisir, er Pinlock-forberedt, har fem ventilasjonsåpninger og har avtagbar og vaskbar innredning. Alt dette til en veiledende pris på kr 1595 i sort eller kr 1795 med grafikk.

Annonse
Annonse