ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lavere MC-priser fra 1. juli – se oppdatert prisliste

Vi har nå lagt ut de nye prislistene på våre nettside som gjelder fra 1. juli etter at Stortinget godkjente revidert statsbudsjett i slutten av juni (MCavisa.no/prisliste). Det var på Vårmønstringen i Lillestrøm av Finansminister Siv Jensen fortalte om de nye avgiftsendringene som gjør at engangsavgiften ble for motorsykler gikk ned med ca. 10 %. Klikk her for å se finansministerens tale på vår Facebookside. Dette betyr at drømmesykkelen koster mindre fra 1. juli. I rene penger fikk motorsykl

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har nå lagt ut de nye prislistene på våre nettside som gjelder fra 1. juli etter at Stortinget godkjente revidert statsbudsjett i slutten av juni (MCavisa.no/prisliste). Det var på Vårmønstringen i Lillestrøm av Finansminister Siv Jensen fortalte om de nye avgiftsendringene som gjør at engangsavgiften ble for motorsykler gikk ned med ca. 10 %.

Klikk her for å se finansministerens tale på vår Facebookside.

Dette betyr at drømmesykkelen koster mindre fra 1. juli. I rene penger fikk motorsykler laverer avgifter fra ca. kr 3.000 billigere (250-kubikkere) til ca. kr 9.000 billigere (for eksempel Harley-Davidson sine CVO-modeller og Kawasaki ZZR1400). Under følger noen eksempler. Alle priser eks. leveringsomkostninger.

Klikk her for å se hele den nye prislisten.

Storselgeren Yamaha MT-07 fikk en avgiftsreduksjon på kr 4.439 og koster nå kr 98.461.

Triumph sin nyhet Scrambler 1200 fikk en avgiftsreduksjon på kr 5.955 og koster nå fra kr 183.045.

Nå får du Honda CB500X for kr 84.330.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse