ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Lars og veien til førerkortet – Alle gode ting er to

Lars Helgerud fra Notodden har som mange unge mennesker alltid hatt lyst til å ta førerkort for motorsykkel. Følg hans vei til tilværelsen som motorsyklist her på MCavisa.no. Denne gangen forteller Lars om det å bestå teoriprøven Tekst: Lars Helgerud. Foto: Ole-Andreas Isdahl. Endelig skulle den sitte for meg også – jeg har bestått teoritentamen! For dere som har fulgt med, endte jeg altså opp med sju feil (en feil for mye) første gang jeg prøvde meg på teoriprøva. 14 dager har gått siden

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Lars Helgerud fra Notodden har som mange unge mennesker alltid hatt lyst til å ta førerkort for motorsykkel. Følg hans vei til tilværelsen som motorsyklist her på MCavisa.no. Denne gangen forteller Lars om det å bestå teoriprøven

Tekst: Lars Helgerud.

Foto: Ole-Andreas Isdahl.

Endelig skulle den sitte for meg også – jeg har bestått teoritentamen!

For dere som har fulgt med, endte jeg altså opp med sju feil (en feil for mye) første gang jeg prøvde meg på teoriprøva. 14 dager har gått siden det, og jeg har lest teoriboka på nytt og tatt tester på nettet endeløse ganger.

Jeg møtte opp på trafikkstasjonen, og var temmelig nervøs. Det er mye som står på spill, klarer man ikke teorien, får man ikke bestilt oppkjøring.

Jeg betalte i skranka, satt meg foran skjermen og klikka meg gjennom testen. Jeg gikk så gjennom alle spørsmålene tre ganger og tok meg god tid. Denne gangen skulle jeg klare det! Det var fortsatt enkelte spørsmål jeg var usikker på, men magefølelsen var god. Det var den også første gangen, så det betyr nødvendigvis ikke så mye.

Jeg trykket for å avslutte prøven, og ventet spent på skjermbildet som dukker opp. Der får du svaret; bestått eller ikke bestått.

Og jeg fikk bestått! Det var en følelse av eufori og lettelse. Tre feil, altså langt innafor antall feil man kan ha.

Jeg må si det føltes utrolig godt da jeg forlot lokalene til Statens Vegvesen den dagen. Nå var jeg ett skritt nærmere drømmen om MC-lappen!

Klikk her for å se flere artikler fra denne serien.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse