ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Langtur med ny elsykkel fra Zero

Zero har akkurat sluppet den nye DSR Black Forest, den første elektriske MC som er designet spesielt med tanke på det europeiske markedet. Zero hevder å ha tatt et langt steg i retning av å gjøre langtur med elektrisk MC til en realistisk mulighet. De sier at den nye DSR Black Forest har en rekkevidde på 250 km i bytrafikk – 120 km på landevei. Et nytt hurtigladingssystem gjør at sykkelen kan lades på mindre enn én time, noe som gir ytterligere 150 km rekkevidde – forutsatt at du finner en lades

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Zero har akkurat sluppet den nye DSR Black Forest, den første elektriske MC som er designet spesielt med tanke på det europeiske markedet. Zero hevder å ha tatt et langt steg i retning av å gjøre langtur med elektrisk MC til en realistisk mulighet. De sier at den nye DSR Black Forest har en rekkevidde på 250 km i bytrafikk – 120 km på landevei. Et nytt hurtigladingssystem gjør at sykkelen kan lades på mindre enn én time, noe som gir ytterligere 150 km rekkevidde – forutsatt at du finner en ladestasjon. Zero mener at dette gjør at DSR Black Forest er midt i blinken for touring.

Utseendemessig er sykkelen mer eller mindre lik en standard DSR, men du får med fullt bagasjeutstyr, bedre beskyttelse mot vind, gitter foran lykten og oppgradert styre og lys. Det sies intet om rekkevidde med full last, passasjer, motvind, motorvei, osv. Logikken tilsier imidlertid at en må regne med atskillig kortere dagsetapper enn med andre touringsykler.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse