ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM vil og skal vinne

Hvis en skal tro KTM-sjefen Stefan Pierer er målsettingen å vinne alt de deltar i – hverken mer eller mindre! Dette ble gitt klart uttrykk for da KTM viste sin Moto GP racer for 2017 sesongen. Østerrikerne, som har mektige Red Bull som sponsor, har hatt fremgang i det meste de har foretatt seg, og har til hensikt å vinne Moto GP "meget snart", i følge Pierer. Men, de er realistiske nok til å innse at 2017 blir en utviklingssesong uten muligheter til å vinne tittelen. KTM har faktisk for vane å v

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis en skal tro KTM-sjefen Stefan Pierer er målsettingen å vinne alt de deltar i – hverken mer eller mindre! Dette ble gitt klart uttrykk for da KTM viste sin Moto GP racer for 2017 sesongen. Østerrikerne, som har mektige Red Bull som sponsor, har hatt fremgang i det meste de har foretatt seg, og har til hensikt å vinne Moto GP "meget snart", i følge Pierer. Men, de er realistiske nok til å innse at 2017 blir en utviklingssesong uten muligheter til å vinne tittelen.

KTM har faktisk for vane å vinne i det de deltar i, enten det er offroad eller asfalt. Siste Dakar Rally er et eksempel på det. Stefan Pierer la da heller ikke fingrene i mellom når det gjelder KTMs målsetting i racing: "KTM deltar for å sloss om seieren – enten det gjelder VM eller andre aktiviteter vi deltar i. Det gjelder Dakar, Motocross, Supercross i USA, Moto 3 osv."

Fortsettelsen var ikke snauere. Han slo fast at Honda er den mest hatede konkurrenten, og at de er kjent for å jukse – som for eksempel da de etterfylte drivstoff ulovlig i siste Dakar Rally eller da de lot sine Moto 3 motorer overskride maks tillatt turtall. Videre: "Moto 2 klassen er billigere for oss å delta i fordi motorvalget er låst, men motoren kommer altså fra vår mest hatede konkurrent, Honda. Men jeg har hørt at fra 2019 skal vi bruke Triumph motorer. Det høres mye bedre ut for meg!"

Så vet vi det...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse