ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM RC 390 R – nesten racer

Hvis du synes KTM RC390 er forførende lekker, men samtidig mangler det lille som skal til for å gjøre den helt uimotståelig, kan det være at denne versjonen svaret på drømmene dine. KTM har akkurat sluppet RC 390 R, en homologiseringsmodell som skal lages i et meget begrenset opplag. Den er faktisk bare et racekit unna å være en sykkel for Supersport 300 racing. Produksjonen er begrenset til 500 stykker, og sykkelen har fått en rekke oppgraderinger som gjør den bedre egnet til banebruk: Fullt ju

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du synes KTM RC390 er forførende lekker, men samtidig mangler det lille som skal til for å gjøre den helt uimotståelig, kan det være at denne versjonen svaret på drømmene dine. KTM har akkurat sluppet RC 390 R, en homologiseringsmodell som skal lages i et meget begrenset opplag. Den er faktisk bare et racekit unna å være en sykkel for Supersport 300 racing.

Produksjonen er begrenset til 500 stykker, og sykkelen har fått en rekke oppgraderinger som gjør den bedre egnet til banebruk: Fullt justerbar WP fjæring, ny gaffelbro og et styre som gjør det lettere å krype sammen i race-stilling. Videre: Foldbare clutch- og bremsehåndtak i tilfelle du skulle være uheldig. Innsugstraktene er også gjort litt kortere for å få bredere effektregister.

Hvis ikke du synes dette er nok, kan du supplere med et fullblods SSP 300 racekit som inneholder mer enn 230 forskjellige deler. Mest synlig er et titan Akrapovic eksosanlegg med racing ECU. STM slipper- clutch og quickshifter er med, det samme er nytt ledningsopplegg, reservehjul, forskjellig drev for å variere giring, forbedret kjølesystem og fullt sett karosserideler. Men, her gjelder det å være kjapp – KTM lager bare 50 stk. av dette race-kitet. Dessuten er de ikke billige – det er snakk om 11.000 Euro i England.

Bildene i galleriet under: Det ene viser KTM RC 390 R i gateversjon, det andre i ferdigrigget racingversjon, og det tredje viser hva racekitet inneholder.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet #KTM

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse