ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM mener alvor!

Det rapporteres at Dani Pedrosa, som har kjørt Honda absolutt HELE karrieren, har tegnet kontrakt som testfører for KTMs MotoGP-satsing. Han begynner i jobben fra nyttår, og om noe viser det hvor intenst oppsatt KTM er på å utvikle sin MotoGP-sykkel til en vinner – helst allerede i 2019. Pedrosa kommer inn i tillegg til skadede Mika Kallio, og det bør ikke være tvil om at spanjolen har mer og nyere kunnskaper å tilføre KTM. Dette kan vise seg å være uvurderlig, men et skjær i sjøen er at Pedrosa

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det rapporteres at Dani Pedrosa, som har kjørt Honda absolutt HELE karrieren, har tegnet kontrakt som testfører for KTMs MotoGP-satsing. Han begynner i jobben fra nyttår, og om noe viser det hvor intenst oppsatt KTM er på å utvikle sin MotoGP-sykkel til en vinner – helst allerede i 2019.

Pedrosa kommer inn i tillegg til skadede Mika Kallio, og det bør ikke være tvil om at spanjolen har mer og nyere kunnskaper å tilføre KTM. Dette kan vise seg å være uvurderlig, men et skjær i sjøen er at Pedrosa ikke akkurat ruver i landskapet: Med sine 157 cm over bakken og vekt på såvidt over 50 kilo har han periodevis hatt problemer med å få en sykkel som er satt opp for tyngre førere til å fungere.

Vi kan imidlertid slå fast at KTM er lei av plasseringer midt i feltet – eller lavere – og det kan ventes at de legger mye arbeid ned i å forbedre dette neste sesong. Med talentfulle førere som Zarco og Pol Escargol og en forbedret sykkel, er det faktisk mulig at de når målet.

Men, som alltid: Det er vanskelig å spå – især om fremtiden ...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse