ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM lanserer totakter med EFI

KTM er de første til å serieprodusere totaktere med elektronisk drivstoffinnsprøyting. 250 og 300 EXC TPI blir de to første modellene med den revolusjonerende nye teknikken som KTM har døpt Transfer Port Injection. KTM ligger hardt frempå når det gjelder tekniske nyvinninger, og de nye totakterne med TPI viser dette med all tydelighet. Med TPI vil totakterne bruke vesentlig mindre drivstoff da det ikke lenger er nødvendig med oljeblandet drivstoff. Dette fører til at utslippene blir atskillig me

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

KTM er de første til å serieprodusere totaktere med elektronisk drivstoffinnsprøyting. 250 og 300 EXC TPI blir de to første modellene med den revolusjonerende nye teknikken som KTM har døpt Transfer Port Injection.

KTM ligger hardt frempå når det gjelder tekniske nyvinninger, og de nye totakterne med TPI viser dette med all tydelighet. Med TPI vil totakterne bruke vesentlig mindre drivstoff da det ikke lenger er nødvendig med oljeblandet drivstoff. Dette fører til at utslippene blir atskillig mer behagelige – både for miljø og tilskuere.

KTM har ikke sluppet tekniske detaljer ennå. Det kommer på den internasjonale medielanseringen som begynner 15. mai i år. Syklene ventes å være hos forhandlerne tidlig i sommer.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse