ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM forbereder seg for Moto GP

Det tør være velkjent at KTM satser på Moto GP i 2017 med en helt ny prototype racer. De har allerede gjort en del testing med Mika Kallio og Randy de Puniet i setet – nå sist i Valencia. Det er samme bane hvor KTM har tenkt å la sykkelen debutere i siste runde av årets Moto GP. Når det gjelder hvem som skal kjøre sykkelen neste år har det skjedd noe: Engelske Bradley Smith, som til nå har kjørt Tech 3 Yamaha, har tegnet kontrakt med østerrikerne. Tech 3 er et team Yamaha bruker for å utvikle lo

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det tør være velkjent at KTM satser på Moto GP i 2017 med en helt ny prototype racer. De har allerede gjort en del testing med Mika Kallio og Randy de Puniet i setet – nå sist i Valencia. Det er samme bane hvor KTM har tenkt å la sykkelen debutere i siste runde av årets Moto GP.

Når det gjelder hvem som skal kjøre sykkelen neste år har det skjedd noe: Engelske Bradley Smith, som til nå har kjørt Tech 3 Yamaha, har tegnet kontrakt med østerrikerne. Tech 3 er et team Yamaha bruker for å utvikle lovende førere, men Smith ansees ferdig utviklet, og ryktene kunne fortelle at han ikke ville få fornyet sin kontrakt etter årets sesong. Han er kjent for sitt ukuelige pågangsmot når det gjelder både utvikling av sykkelen og kjøring. Smith fortsetter ut året på Tech 3 Yamaha, men fra 2017 er det altså KTM som gjelder.

KTM har racing i sitt DNA, og etter tiår med offroadkonkurranser og unektelig suksess viser de nå interesse for roadracing. Denne interessen vil, dersom de følger sin vanlige politikk, sannsynligvis føre til en ny generasjon gatesykler.

Vi ser frem til å få nok et seriøst team inn i Moto GP – jo flere, jo bedre. Så kanskje Kawasaki blir lei av å dominere Superbike og satser GP, de og? Det er lov å håpe.

Ellers beklager vi at oppmerksomheten uvegerlig draes fra Bradley Smiths solbebrillede raceface og over til den vidunderlig vakre damen med paraply, men det er slikt han må finne seg i når han stiller seg i nærheten av henne!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse