ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM arbeider med bykjøretøy!

Det blir mye KTM nå, men ettersom de har sluppet en årsrapport som inneholdt mye snadder er vel det bare rimelig. I følge nevnte rapport arbeider østerrikerne med et nytt drivverk spesielt beregnet for byområder. Gitt KTMs interesse for elektrisk drift, vil det gi lave odds å vedde på at det dreier seg om elektrisk – med batteri eller muligens brenselcelle. Det er også et faktum at KTM allerede har vært innom dette segmentet i form av E-speed, en elektrisk konseptscooter fra 2013. Egentlig var E

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det blir mye KTM nå, men ettersom de har sluppet en årsrapport som inneholdt mye snadder er vel det bare rimelig.

I følge nevnte rapport arbeider østerrikerne med et nytt drivverk spesielt beregnet for byområder. Gitt KTMs interesse for elektrisk drift, vil det gi lave odds å vedde på at det dreier seg om elektrisk – med batteri eller muligens brenselcelle. Det er også et faktum at KTM allerede har vært innom dette segmentet i form av E-speed, en elektrisk konseptscooter fra 2013. Egentlig var E-Speed beregnet for produksjon i 2015, men firmaet valgte å droppe den og heller intensivere arbeidet med sine kjerneprodukter. Det faktum at mye tid og penger er brukt på noe som sannsynligvis er basert på E-Speed, kan tyde på at konseptideen er omarbeidet eller at noe nytt som går i samme retning overtar.

R&D avdelingen har også opplyst at de arbeider med et "kreativt lyssystem basert på LED teknologi med tanke på å øke sikkerheten og driftsikkerhet under ekstreme forhold". Siden vi vet at KTM nylig har testet en 1190 Adventure med ny front hvor lyktepartiet var godt skjult, regner vi med at det er denne modellen som kommer til å introdusere det nye systemet – hva det nå måtte være.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse