ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM 790 Adventure – sett under testing!

KTM antydet allerede på EICMA 2017 at det ville komme en adventuremaskin med den nye 790-motoren, og det stilles store forventninger til KTM 790 Adventure som ble vist som prototype i Milano. Takket være kjappe og observante fotografer i Australian Motorcycle News kan vi nå få et inntrykk av hvordan den nye 790 Adventure kommer til å se ut – rett nok uten dekor, men ærlig talt – den er rå! KTM har ennå ikke sluppet noen data på sykkelen, men ettersom den tar utgangspunkt i 790 Duke, bør den ik

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

KTM antydet allerede på EICMA 2017 at det ville komme en adventuremaskin med den nye 790-motoren, og det stilles store forventninger til KTM 790 Adventure som ble vist som prototype i Milano. Takket være kjappe og observante fotografer i Australian Motorcycle News kan vi nå få et inntrykk av hvordan den nye 790 Adventure kommer til å se ut – rett nok uten dekor, men ærlig talt – den er rå!

KTM har ennå ikke sluppet noen data på sykkelen, men ettersom den tar utgangspunkt i 790 Duke, bør den ikke veie så veldig mye mer enn Dukes 189 kilo. De nærmeste konkurrentene vil være Triumphs nye Tiger 800 og BMW F850 GS. Når det gjelder effekt/vekt-forholdet, kan et se ut som om 790 Adventure blir overlegen: BMWF850 GS veier 229 kilo kjøreklar og Tiger 800 er 205 kilo tørr.

Selv om prototype ser ut til å være nesten produksjonsklar, er det ingen grunn til å sjekke konten ennå. Det er lite trolig at sykkelen kommer til forhandlerne før 2019. Etter all sannsynlighet blir den vist på EICMA 2018, hvis ikke før. Gled dere!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse