ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

KTM 390 Adventure kommer!

Vi har ventet lenge, men nå ser det ut til at KTM endelig slipper en adventureversjon av sin 390 Duke. 390-serien omfatter fra før 390 Duke og RC390, og den nye KTM 390 Adventure sikter seg inn på et voksende segment: Adventuresykler med små motorer. Skjønt små og små – selv om motoren bare måler 373 cc, gir den ca. 43 hester, noe som bør være artig dersom vekten på sykkelen er lav. Sjef for Baja og KTM India, Amit Nandi, sier: "Med 390 Adventure gjør vi en etterlengtet debut i en premium dual-s

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har ventet lenge, men nå ser det ut til at KTM endelig slipper en adventureversjon av sin 390 Duke. 390-serien omfatter fra før 390 Duke og RC390, og den nye KTM 390 Adventure sikter seg inn på et voksende segment: Adventuresykler med små motorer.

Skjønt små og små – selv om motoren bare måler 373 cc, gir den ca. 43 hester, noe som bør være artig dersom vekten på sykkelen er lav. Sjef for Baja og KTM India, Amit Nandi, sier: "Med 390 Adventure gjør vi en etterlengtet debut i en premium dual-sport nisje som er meget attraktiv for indiske veier."

Sykkelen blir en direkte konkurrent til BMW GS 310, som også bygges i India (av TVS). 390 Adventure er først og fremst beregnet på markeder i utvikling – typisk India, Sør-øst Asia og Kina, men det er rimelig å anta at den også blir tilgjengelig i Europa – kanskje allerede for 2019.

Regn med at den blir vist på Intermot eller EICMA til høsten.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse