Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Kristian Felix Jensen – et nytt «asset» for MC Oslo

Er du en endurofører som har kjørt Norseman, EM, lag VM, Six Days, Africa race og EM i Extrem Enduro, ja da er du en fyr som vet hva du holder på med og du har gjerne heftige ferdigheter! Det er ikke mange av disse typene, i hvert fall ikke i Norge, og MC Oslo har nå fått en av disse på laget – nemlig Kristan Felix Jensen, eller Felix som han kalles.

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

I et norsk MC-marked hvor adventure-segmentet allerede er stort og voksende er denne ansettelsen er genistrek, for det er liten eller ingen tvil om at Felix har noe å tilføre nye og gamle kunder av MC Oslo.

Endurosporten krever gjerne mer enn andre idretter. Utøverne skal ikke bare være dyktige førere for å vinne, de må også være i stand til å «serve» sykkelen sin under de lange løpene, på begrenset og tilmålt tid og uten å ta imot hjelp i fra andre. Det betyr at disse førerne gjerne ender opp med å bli kapable mekanikere som kan mer enn bare å kjøre motorsykkel.

Foto: Østlandets Blad.

Foto: Østlandets Blad.

Den superblide tøffingen fra Ås, som har egen enduro-bane på gården hjemme hos foreldrene, har nå startet som selger hos MC Oslo. Det betyr at mange, mange flere vil kunne høste av Felix sin kunnskap og erfaring i et segment som nyter stor og voksende interesse. Undertegnede har selv vært på tur med Felix og har med selvsyn sett hvordan en motorsykkel kan brukes på bakken og i luften, synsinntrykk som lenge etter bringer frem smil og en småhysterisk latterkule hos meg.

MC Oslo Experience – nytt kundekonsept

Daglig leder Kim Harald Jøranli forteller at MC Oslo nå vil tilby kundene sine enda mer ved å bygge videre på de gode erfaringene og den store interessen for ferdighetskursene som gjennomføres i samarbeid med Pål Anders Ullevålseter. Jøranli forteller at han nå ønsker å etabler et medlemsbasert tilbud (MCO Experience) hvor førere kan delta på faste arrangementer og turer i regi av Felix og drive utvikling av egne ferdigheter gjennom de modulbaserte kursene som kjøres av Pål Anders. Et svært spennende og fruktbart samarbeid hvor vi virkelig snakker om feel-good, kjøreopplevelser og førerutvikling i ordets rette forstand.

Med andre ord, tilgjengeliggjøring av en heftig kombo med to av landets fremste kapasiteter på området. Dette blir veldig spennende, og MC Oslo vil snart komme tilbake med mer informasjon på Facebook og egen hjemmeside, så da er det bare å følge med.

PS: Felix digger faktisk også å kjøre store cruisere.

Annonse
Annonse