Annonse
Annonse
MC-avisa

Krevende dag for Sondre

Årets første utendørskonkurranse i det spanske mesterskapet i Trial ble kjørt i helgen, og landslagsutøver Sondre "Gekko" Haga fra Hommersåk stilte selvfølgelig til start. Tekst: Pål Magnussen (pressemelding). Foto: @filisoymotor. Med ekstremt vanskelige seksjoner, og flesteparten av de 15 beste utøverene i verden på startlisten, var den talentfulle og hardtarbeidende rogalendingen meget motivert for å kjøre en runde i dette mesterskapet. Sondre trener jo og bor store deler av sesongen i Spa

Publisert:

Årets første utendørskonkurranse i det spanske mesterskapet i Trial ble kjørt i helgen, og landslagsutøver Sondre "Gekko" Haga fra Hommersåk stilte selvfølgelig til start.

Tekst: Pål Magnussen (pressemelding).

Foto: @filisoymotor
.

Med ekstremt vanskelige seksjoner, og flesteparten av de 15 beste utøverene i verden på startlisten, var den talentfulle og hardtarbeidende rogalendingen meget motivert for å kjøre en runde i dette mesterskapet. Sondre trener jo og bor store deler av sesongen i Spania, fordi det er her han får den desidert beste matchingen, mot de beste trialsporten har å by på. Dette betyr at det spanske mesterskapet langt fra er noe man kan ta lett på, noe han ei heller gjorde med en flott 5.-plass etter lørdagens kvalifikasjon.

Dessverre så ble søndagens konkurransedag en hard og krevende dag på jobb for Sondre, der han måtte kjempe og slite for å unngå prikker i særdeles tøffe seksjoner. Til slutt når man telte opp så endte han på en helt ok sammenlagt 10.-plass. Dette er jo kanskje ikke akkurat plasseringer han samler på, men til tross så fant unggutten flere punkter for motivasjon og forbedring, noe han tar med seg videre i sin målbeviste ferd mot toppsjiktet i internasjonal Trial.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse