ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Krasj og andreplass i NM til Stinius

Pressemelding, Team Yamaha R6. Stinius Viking Ødegård (19) i Team Yamaha R6 Norway ledet NM i klasse Superstock 600 med 10 poeng før helgens 2 siste løp, og har vist knallform nå i lengre tid. Men, på andre runde i lørdagens regnværsløp var han uheldig og fikk en skikkelig high-side kræsj i 180 km/t ut av sving 2. Både Stinius og hans Yamaha R6 fikk litt juling, så han kunne dessverre ikke kjøre søndagens løp. Det ble konstatert en liten hjernerystelse, og det har blitt tatt røntgen av håndledd

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Yamaha R6.

Stinius Viking Ødegård (19) i Team Yamaha R6 Norway ledet NM i klasse Superstock 600 med 10 poeng før helgens 2 siste løp, og har vist knallform nå i lengre tid. Men, på andre runde i lørdagens regnværsløp var han uheldig og fikk en skikkelig high-side kræsj i 180 km/t ut av sving 2. Både Stinius og hans Yamaha R6 fikk litt juling, så han kunne dessverre ikke kjøre søndagens løp.

Det ble konstatert en liten hjernerystelse, og det har blitt tatt røntgen av håndledd og en finger, men det ser heldigvis ikke ut til å være noen brudd.Men håndleddet skal gjennom MR når vi kommer hjem, men vi er positive! Dermed gratulerer vi Trym Transeth Johansen med NM-tittelen, og vi måtte i år ta til takke med 2. plass, og Marius Notøy ble nr 3. Gratulerer????

Come back sesong

Det var NM og Scandinavian Open som var hovedmålene denne sesongen, og det ble altså 2 x sølv, og ALLE løp / resultater endte på pallen, inntil i går. Teamet syntes dette har vært en bra come back sesong, selv om gullet i NM glapp i "siste indre".

We will be back.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse