ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Krambua MC feirer 25 år

I år er det 25-årsjubileum for Krambua MC i Skien. I disse årene har innehaver Jan Løwer Hansen holdt det gående fra lokalene i P. A. Munchs gate i Skien. Nå ønsker han nye drivere velkommen for de neste 25 årene. Tekst og foto: Kyrre Hagen. I det hyggelig lokalet bugner det av kjøretøy, hjelmer, støvler og hansker. Midt oppi dette treffer vi den strålende blide innehaveren Jan Løwer Hansen. Herfra har han forsynt telemarkingene med motorsykkelutstyr i en årrekke. Hobby som jobb og hjemmet s

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I år er det 25-årsjubileum for Krambua MC i Skien. I disse årene har innehaver Jan Løwer Hansen holdt det gående fra lokalene i P. A. Munchs gate i Skien. Nå ønsker han nye drivere velkommen for de neste 25 årene.

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

I det hyggelig lokalet bugner det av kjøretøy, hjelmer, støvler og hansker. Midt oppi dette treffer vi den strålende blide innehaveren Jan Løwer Hansen. Herfra har han forsynt telemarkingene med motorsykkelutstyr i en årrekke.

Hobby som jobb og hjemmet som butikk:

I 1995 startet han opp med salg av MC-artikler og turutstyr. I dag driver Krambua MC kun med utstyr til MC. Hovedsakelig klær og kjøreutstyr, men også noe ekstrautstyr som veskesett, låser, mm.

Hemmeligheten med å overleve i mc-markedet i 25 år?

– Butikken min ligger i Telemark, og her må jeg vite hva som selger i det lokale markedet. Utvalget må være i forhold til dette. Hos meg kan du få komplett kjøreutstyr for kr 8.–9.000,-. Da får du bukse, jakke, hansker, hjelm, støvler og ryggskinne. Alt av helt grei kvalitet, forteller Jan.

Har opplevet mye rart gjennom 25 år:

En gang Jan var oppe i leiligheten sin, syntes han hørte noen nede i butikken. Han oppdaget at en dyr hjelm var borte når han kom ned igjen. Når han kom ut på trappa suste en moped av gårde. Igjen lå tyvens gamle hjem. Jan syns dette var ergerlig og kontakta lokalavisa, som trykket historien sammen med bilde av tyvens hjelm. En dame i Skien dro kjensel på sønnens hjelm, og noen dager senere kom en unggutt inn i butikken med sekk på ryggen. I den lå hjelmen, og unggutten skulle angivelig levere den tilbake fra en «kompis».

Hva nå Jan?

– Nå skal vi feire 25-års ubileum med 25 % rabatt på alt av utstyr, forteller Jan og fortsetter: – Deretter skal jeg forsøke å finne en ny eier. Jeg håper jeg klarer å finne den rette til å ta vare på kundene mine. Det har vært mange gode og hyggelige mennesker innom butikken gjennom alle disse åra, som det har vært utrolig hyggelig å bli kjent med.

Vi i MC-avisa håper å kunne skrive fra Krambua MC sitt neste jubileum, og håper driften går videre de neste 25 år.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse