ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Klim Kodiak – ny adventure/touring jakke

Våre venner hos Klim har kommet opp med en ganske så anvendelig jakke som dekker de fleste behovene til både adventurefolket og langtursentusiaster. Jakken er en skalljakke – dvs. at der ikke er noe innerfor som kan tas ut – i stedet bruker du f.eks. superundertøy når det trenges. Kodiak er laget med Gore-Tex Pro yttermateriale. Dette har laminert membran og er så vanntett som det er mulig å få et pustende plagg. Gore-Tex sier det er garantert å holde deg tørr. I tillegg puster det 20 % bedre en

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Våre venner hos Klim har kommet opp med en ganske så anvendelig jakke som dekker de fleste behovene til både adventurefolket og langtursentusiaster. Jakken er en skalljakke – dvs. at der ikke er noe innerfor som kan tas ut – i stedet bruker du f.eks. superundertøy når det trenges.

Kodiak er laget med Gore-Tex Pro yttermateriale. Dette har laminert membran og er så vanntett som det er mulig å få et pustende plagg. Gore-Tex sier det er garantert å holde deg tørr. I tillegg puster det 20 % bedre enn plagg med løs membran. Beskyttelsene på skuldre, albuer og rygg er D3O CE Level 2 og i tillegg er der forsterkninger i perforert italiensk skinn på skuldre og albuer. Spacer mesh brystbeskyttelse er også på plass.

Du skal heller ikke mangle steder å legge småting: Hele 12 lommer i forskjellig størrelse og plassering sørger for det. Luftingen er også effektiv: 10 ventilasjonsåpninger sørger for at du kan lede kjøleluft nøyaktig dit du ønsker. Passformen kan tilpasses med justeringer i midje, på overarm og underarm. Nyrebelte er også montert – det kan tas ut dersom du ønske det.

Leveres i europeiske størrelser – inkludert D-størrelser.

Veil. pris er 10.999,-

Norsk importør: Ruco Scandinavia

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse