Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Klev Tuning har flyttet til Horten og satser nå også på dempere, cross og enduro

Espen Klev flyttet i vinter til Horten og har etablert seg med nytt og større verksted som skaper et flott arbeidsmiljø for Klev Tuning. Tekst og foto: Ole-And

Publisert:

Espen Klev flyttet i vinter til Horten og har etablert seg med nytt og større verksted som skaper et flott arbeidsmiljø for Klev Tuning.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Det nye verkstedet ligger mye mer sentralt enn det gamle i Olavs gate 14 i Horten. Han har anstatt to nye medarbeidere og har i tillegg til en litt mer sentral beliggenhet også fått bedre plass og bedre kapasitet. Espen har etablert seg som en av landets fremste og kanskje mest ettertraktede tunere og nyter stor tillit i både racingmiljøet og MC-markedet generelt. Her snakker vi om "Mr pertentlig himself".

Det nye verkstedet oser, ikke uventet, av orden og en generelt høy standard på materiel og orden. Her er det så rent at du sansynligvis kunne fjernet en blindtarm på løftebordet uten at det hadde skapt komplikasjoner. Espen er en ordensmann, og det liker vi når vi skal overlate ham det kjæreste vi eier og har, nemlig motorsykkelen vår.

Klev Tuning er viden kjent for sin kompetanse og kunnskap om tuning, og kundegruppene vokser derfor raskt. De fleste leverer syklene sine til Klev Tuning for å få ryddet i den elektroniske styringen av luft, tenning og tilførsell av drivstoff, slik at sykkelen går jevnere og bedre, og i tillegg får du normal en liten effektøkning. Jeg har selv brukt Klev Tuning mange ganger, og syklene blir alltid mer presise i gassrespons og arbeidet gjennom turtallsregisteret og derfor mye bedre å kjøre etter tuning. Klev Tuning tar også generelle oppgraderinger for førere som ønsker komponentløft eller spesielle tilpasninger av sykkelen sin. I dag er mullighetene til å personifisere syklene store, og dette er stedet for slike øvelser.

Nye Markeder:

Klev Tuning holder et høyt nivå på arbeidet sitt, de er pertentlige, etterrettelige og gjennomført ryddige på alle måter og har opparbeidet seg lang erfaring fra toppligaen i norsk racing og fra gatemarkedet. Espen har selv opparbeidet mye erfaring med dempere og dempervedlikehold fra racingmiljøet, og satser nå kraftig på dette segmentet.

– Mange kjører rundt med dårlige eller feiljusterte dempere, og kan med svært enkle grep få tilbake en tilnærmet ny og nesten ugjenkjennelig sykkel dersom de spør om råd, sier Espen. Her foran en helt ny ultralysvasker som er et uvurderlig og viktig verktøy for å gjøre en skikkelig jobb.

Klev Tuning har det som trengs for å piffe opp demperstatusen din.

Klev Tuning på vei inn i cross- og enduromiljøet:

Trollmannen Klev satser nå også på å tilby sine tjenester til cross- og enduromiljøet som har et stort behov for slike tjenester. Dette segmented vokser nå raskt i porteføljen til Klev Tuning.

Så ønsker du å sende sykkelen din på et skikkelig spa-opphold eller et teknisk lødt, så er dette stedet. Klev Tuning tilbyr også vinterlagring, og da kan du kombinere det med et større eller mindre oppgraderingsprosjekt i vinter. Det er det mange som gjør. Vi er glad for at Espen og teamet hans er igang igjen, dette er skikkelig flinke folk.

Annonse
Annonse