Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Kjøre- og opplevelsesweekend på Gol med Pål Anders Ullevålseter

Når Pål Anders Ullevålseter ikke jobber med Norges Motorsportforbund, Endurolandslaget eller egne forberedelser, jobber han med fremtidige konsepter som skal s

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Når Pål Anders Ullevålseter ikke jobber med Norges Motorsportforbund, Endurolandslaget eller egne forberedelser, jobber han med fremtidige konsepter som skal settes ut i live når idrettskarieren legges helt på hylla. Et av disse er kjøre- og opplevelsesweekend på Gol – og det ble skikkelig morsomt!

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

De aller fleste kjenner til Paris–Dakar-kongen og Mesternes Mester-vinner Pål Anders Ullevålseter, som gjennom årenes løp har blitt en publikumsyndling på grunn av sine idrettsprestasjoner og ikke minst sitt jordnære og særdeles folkelig vesen.

Pål Anders er nesten helt sikker på at han nå er ferdig med toppidrettssatsningen, men han holder seg for sikkerhets skyld fortsatt i toppform, skulle det bli et år til med Africa Eco Race. Sentrale kapasiteter i endurosirkuset ønsker nemlig fortsatt å ha nordmannen med i det sagnomsuste racet.

Kjøre- og opplevelsesweekend på Gol 4.–6. juli:

I tillegg til sine daglige og faste oppgaver bruker altså På Anders gjerne tid sammen med folk som ønsker å bruke hans kompetanse, liker å ha det morsomt og virkelig ønsker å lære å kjøre motorsykkel. De er det faktisk noen av, og disse folka trener regelmessig under kyndig veiledning av Pål Anders og Kristian Felix Jensen. Sistnevnte kjørte Africa Race for første gang i 2018. Og hvem kan om mulig være bedre egnet til å lære bort faget enn nettopp disse to? Det disse to ikke vet om cross, Enduro og Adventure-riding, er det sannsynligvis ikke noe vits i å lære noe om. Jeg har sett de i aksjon mange ganger, og får ofte hakeslepp eller en trang til å smile!

Team Ullevålseter: Vlado, Pål Anders, Kristian Felix Jensen og Jarle Vårdal.

Denne helgen samlet Pål Anders drøye 30 kjøreglade, nysgjerrige og lekeglade mennesker som fikk en real mix av læring, historier og ikke minst lek. Deltakerne ble utfordret i farmen-lignende aktiviteter som øksekasting og balanseøvelser til alles store begeistring. Pål Anders er i sitt ess når han får aktivisere og lede gjengen gjennom de sosiale aktivitetene.

Ja, arrangementet som fant sted på Pers Hotell i Gol ble så interessant for deltakere og forbipasserende at deltakerlisten etter hvert ble utvidet til også å omfattende andre reisende og lokale barn som over hode ikke hadde noe med arrangementet å gjøre. Pål Anders inkluderer alle, til alles store begeistring.

Vi kan ikke annet enn takke Team Ullevålseter for en svært begivenhetsrik helg og anbefaler Ullevålseter Adventures på det varmeste dersom du går med planer om å gjennomføre tilsvarende aktiviteter. Pål Anders legger lista høyt og gir også på denne arenaen full gass, han er uredd, ambisiøs og strukturert og har sammen med teamet sitt litt av en gjennomføringsevne.

Vi takker for turen og gleder oss til fortsettelsen.

Kristian Felix bruker KTM-en sin til absolutt alt, og du kan bare glemme å følge på!

I neste utgave av MC-avisa kan du lese mer om kjøre- og opplevelsesweekend-konseptet til Team Ullevålseter.

PS: MC-avisa skal følge Kristian Felix Jensen gjennom forberedelsene i høst og fram mot starten i Paris–Daskar i januar 2021.

Annonse
Annonse