ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kenneth Gundersen vant Gotland Grand National 2016

Pressemelding, Husqvarna Motorcycles: "Tretten år etter forrige seier i verdens størte enduro-konkurranse tar nordmannen igjen hjem seieren, denne gangen med bravur. Grundersen har tre tidligere seiere fra Gotland Grand National – 1999, 2000, 2003 og nå også 2016. At nordmannen bestemte seg for å stå på startlinjen må ha komt som en overraskelse, men ikke for Gundersen som det seneste halvåret har trent målrettet for å ta hjem seieren i dette løpet. – Jeg kjente meg sterk i dag, fikk en bra star

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Husqvarna Motorcycles:

"Tretten år etter forrige seier i verdens størte enduro-konkurranse tar nordmannen igjen hjem seieren, denne gangen med bravur.

Grundersen har tre tidligere seiere fra Gotland Grand National – 1999, 2000, 2003 og nå også 2016. At nordmannen bestemte seg for å stå på startlinjen må ha komt som en overraskelse, men ikke for Gundersen som det seneste halvåret har trent målrettet for å ta hjem seieren i dette løpet.

– Jeg kjente meg sterk i dag, fikk en bra start og sykkelen fungerte klokkerent. Jeg hadde mye å gå på og mange støttende venner langs banen. Det kjennes fantastisk, sier Kenneth.

Topp 3 i Gotland Grand National 2016 Eliteklasse herrer:

1. Kenneth Gundersen (Husqvarna)

2. Albin Elowson (LeoVegas Husqvarna)

3. Mats Nilsson (Yamaha)"

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse