ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki ZX-6R oppdatert for 2019

Kawasakis smått legendariske supersportmaskin ZX-6R blir ytterligere forbedret for 2019. Sykkelen er nøye balansert mellom gatebruk og bane, og de nye tilføyelsene til et allerede omfattende utstyrsprogram understreker dette. Kawasaki Quick Shift (KQS) er montert, og den kommuniserer via et nytt instrumentpanel som inkluderer funksjoner som eco-indikator, tankmåler og gjenværende rekkevidde – praktisk når det gjelder gatebruk. Motoren er oppgradert til Euro 4, og den overfører kraften til girkas

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasakis smått legendariske supersportmaskin ZX-6R blir ytterligere forbedret for 2019. Sykkelen er nøye balansert mellom gatebruk og bane, og de nye tilføyelsene til et allerede omfattende utstyrsprogram understreker dette.

Kawasaki Quick Shift (KQS) er montert, og den kommuniserer via et nytt instrumentpanel som inkluderer funksjoner som eco-indikator, tankmåler og gjenværende rekkevidde – praktisk når det gjelder gatebruk.

Motoren er oppgradert til Euro 4, og den overfører kraften til girkassen via en servoassistert slipperclutch. Girkassen er også forbedret med ny optimalisert utveksling for å dra bedre nytte av motoren på lave turtall.

På karosserisiden har ZX-6R fått nytt kåpedesign rundt fronten, og LED-lykter er på plass både foran og bak. Det skal ikke mangle veigrep, heller: Bridgestone Battlax Hypersport S22 er standardutrustning.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse