ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki Z900RS Cafe får nye farger

Den klassiske Lime Green på lekre Z900RS Cafe har vært Kawas varemerke i mange år, men det er ikke alle som er like begeistret for den. 2019-fargene som Kawasaki nylig har presentert i Japan vil derfor være velkomne, og vi synes de er ganske flotte. Den klassiske grønne vil fremdeles være tilgjengelig slik at innbarka Kawafans kan vise hva som gjelder, men Kawasaki har føyd til to litt mer stillferdige alternativ: Den ene versjonen har en diskret blåfarge med grå stripe på tank og hekk. Styrek

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den klassiske Lime Green på lekre Z900RS Cafe har vært Kawas varemerke i mange år, men det er ikke alle som er like begeistret for den. 2019-fargene som Kawasaki nylig har presentert i Japan vil derfor være velkomne, og vi synes de er ganske flotte. Den klassiske grønne vil fremdeles være tilgjengelig slik at innbarka Kawafans kan vise hva som gjelder, men Kawasaki har føyd til to litt mer stillferdige alternativ:

Den ene versjonen har en diskret blåfarge med grå stripe på tank og hekk. Styrekåpen er uten dekor og sidedekslet er sort. Den grå versjonen har grønne striper som antyder opphavet og tilhørigheten.

Disse syklene er ennå ikke tilgjengelige i Europa, men de kommer ut på det japanske markedet i august, så det tar sannsynligvis ikke lang tid før de er her, også.

Men, hvorfor lager ikke Kawasaki en Cafe-versjon med den nydelige brune/oransje kombinasjonen?

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse