ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki Z650 og Ninja 650 med nye farger for 2018

Kawasaki viste nylig hvilke farger de japanske versjonene av ZS650 og Ninja 650 vil få, og nå har de fortalt hvilke som kommer til Europa. Hvis du synes den banangule utgaven var superkul, må vi skuffe deg: Den er Japan only. Her på berget får Z650 tre lakkversjoner: Sort/grønn, tradisjonell Kawa-grønn og en som har et visst militært preg over seg og som på japansk heter «Metallic Matte Covert Green». Z650 leveres også i «Performance guise» – da får den gel tankpad, deksel over passasjersetet og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasaki viste nylig hvilke farger de japanske versjonene av ZS650 og Ninja 650 vil få, og nå har de fortalt hvilke som kommer til Europa. Hvis du synes den banangule utgaven var superkul, må vi skuffe deg: Den er Japan only.

Her på berget får Z650 tre lakkversjoner: Sort/grønn, tradisjonell Kawa-grønn og en som har et visst militært preg over seg og som på japansk heter «Metallic Matte Covert Green». Z650 leveres også i «Performance guise» – da får den gel tankpad, deksel over passasjersetet og Akrapovic potte.

Ninja 650 møter 2018 med følgende fargevarianter: Grå/sort og blå/sort. Men, oppsiktsvekkende nok, den leveres også som tourer-versjon med motorbeskyttere, gel tankpad og kneputer, høy vindskjerm og myke sidevesker. Du kan selvfølgelig også få en Performance guise av Ninja 650 – da får den sotet vindskjerm, passasjersetet er skjult av et deksel som er lakket i sykkelens farge og, selvfølgelig, Akrapovic potte.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse