ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki Z650 og Ninja 650 med endringer i 2023

Den unike Sugomi-stilen til Z650, og den skarpe racingstilen til Ninja 650, har skapt to utmerkede modeller i Kawasakis A2-kompatible stall, nå er de oppgradert for å ta enda større kontroll over segmentet sitt.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2022 kl 11:43

For å være presis vil begge modellene nå være tilgjengelige med KTRC, Kawasakis avanserte traction control. For både den nakne Z-maskinen og dens racing-inspirerte søsken Ninja 650, kommer KTRC med 3 valgbare instillinger.

Nivå 1 hjelper til med å administrere traction control i svinger og letter maksimal kjøring ut av kurver mens den regulerer hjulspinn. Med nivå 2 skjer traction-control-inngrepet tidligere og er godt egnet for utfordrende kjøreforhold som dårlige veier, våte kumlokk og brostein etc. De som foretrekker det, kan også slå av traction control.

Med TFT-skjerm og smarttelefon tilkobling via «Kawasaki Rideology app» oppgraderes også disse modeller med full LED belysning rundt om, inkludert blinklys. 2023 modellene kommer nå også med «internal-cut» nøkkel.

Med Trellis-ramme og horizontal back-link demping alliert med slipper clutch, er den sportslige og betryggende følelsen til disse syklene velkommen av både nybegynnere og erfarne sjåfører. Begge maskinene kan justeres til 35Kw for A2-klassen.

650’ene er tilgjengelig i nye fargekombinasjoner, som på enkelte modeller også inkluderer endringer i hjul-og chassisfarger pluss nye grafiske design.

2023 farger
Z650:
• Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
• Metallic Phantom Silver/Metallic Carbon Gray
• Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony

Z650 - Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black

Z650 - Metallic Phantom Silver/Metallic Carbon Gray

Z650 - Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony

Ninja 650:
• Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony
• Lime Green/Ebony

Ninja 650 - Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony

Ninja 650 - Lime Green/Ebony

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse