ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki og Suzuki tildelt prestisjetunge designpriser

Kawasaki Ninja H2 har vunnet den prestisjetunge designerprisen iF Design Award. Yamahas tok hjem utmerkelser for sitt flaggskip YZF-R1 og for smarttelefonen-app'en "Rev Translator, som kan tolke motorlyden, i henholdsvis produktkategorien og kommunikasjonskategorien. Dette er tredje år på rad at Yamaha får utmerkelse i produktkategorien, men første gang de får i kategorien for kommunikasjon. Industrie Form, som er basert i Hannover i Tyskland, har eksistert siden 1953. iF Design Award er en år

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasaki Ninja H2 har vunnet den prestisjetunge designerprisen iF Design Award. Yamahas tok hjem utmerkelser for sitt flaggskip YZF-R1 og for smarttelefonen-app'en "Rev Translator, som kan tolke motorlyden, i henholdsvis produktkategorien og kommunikasjonskategorien. Dette er tredje år på rad at Yamaha får utmerkelse i produktkategorien, men første gang de får i kategorien for kommunikasjon.

Industrie Form, som er basert i Hannover i Tyskland, har eksistert siden 1953. iF Design Award er en årlig prisutdeling som i år hadde 5.000 søknader fra over 35 land fordelt på 12 kategorier.

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse