ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki Ninja 125 og Z125 kommer på slutten av 2018

Kawasaki benyttet EICMA til mer enn å vise H2 SX og Z1000 RS. De ymtet også frempå om at vi kan forvente to nye 125 cc modeller mot slutten av 2018. Rett nok ble bare silhuetten av syklene vist, men budskapet var klart. Presidenten i Kawasakis Motorcycle and Engine Company, Kazuo Ota, sa: «Disse to syklene – og andre som er under utvikling – deler samme unike Kawasaki formgiving, engineering og kjøreegenskaper som bare Kawasaki kan levere. Vi ønsker at våre kunder skal føle merkestilhørighet og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasaki benyttet EICMA til mer enn å vise H2 SX og Z1000 RS. De ymtet også frempå om at vi kan forvente to nye 125 cc modeller mot slutten av 2018. Rett nok ble bare silhuetten av syklene vist, men budskapet var klart.

Presidenten i Kawasakis Motorcycle and Engine Company, Kazuo Ota, sa: «Disse to syklene – og andre som er under utvikling – deler samme unike Kawasaki formgiving, engineering og kjøreegenskaper som bare Kawasaki kan levere. Vi ønsker at våre kunder skal føle merkestilhørighet og har et ønske om at nybegynnere nå og i fremtiden skal kjøre sine første kilometere på Kawasaki. Det kan være snakk om den første og eneste motorsykkelen kunden noen gang kommer til å kjøpe, eller den kan bli et springbrett til større Kawasaki modeller.»

Med dette har Kawasaki kunngjort at de endelig komme til å kaste seg inn i 125 cc markedet. Etter at Suzuki slapp sine GSX-R125 og GSX 125, har Kawasaki vært eneste japanske produsent uten en 125-maskin i modelutvalget.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse