ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki med kunstig intelligens?

Kawasaki har i sine fremtidsplaner å utvikle neste-generasjons-motorsykler med innebygd kunstig intelligens-teknologi. Visjonen er å utvikle motorsykler som kan "vokse sammen med føreren". For å få til dette skal kawasaki benytte seg av informasjon- og kommunikasjonsteknologi (ICT) med kunstig intelligens (AI – Artificial Intelligence) innebygd i syklenes programvare. En pressemelding fra Kawasaki USA presiserer hvilke teknologier det her er snakk om. Neste generasjon Kawasaki vil inneholde pr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kawasaki har i sine fremtidsplaner å utvikle neste-generasjons-motorsykler med innebygd kunstig intelligens-teknologi. Visjonen er å utvikle motorsykler som kan "vokse sammen med føreren". For å få til dette skal kawasaki benytte seg av informasjon- og kommunikasjonsteknologi (ICT) med kunstig intelligens (AI – Artificial Intelligence) innebygd i syklenes programvare.

En pressemelding fra Kawasaki USA presiserer hvilke teknologier det her er snakk om. Neste generasjon Kawasaki vil inneholde programvarer som skal kunne gjenkjenne ikke bare ord føreren sier til sykkelen, men også følelsen/sinnelaget man sier det med. Denne programvaren er utviklet av SoftBank-gruppen. Tanken er at en kunstig intelligens-styrt kommunikasjon mellom sykkel og fører vil åpne opp døren for en ny verden av kjøreopplevelser.

Motorsyklene vil kunne tilpasse seg den enkelte fører, og ikke minst komme med verdifull informasjon underveis. Målet er å legge til rette for et sterkere bånd mellom MC og fører – motorsyklene vil på sett og vis utvikle en unik personlighet basert på interaksjonen med dens eier.

Kawasaki mener at denne utviklingen er i tråd med deres "rideology"-filosofi – deres overgivelse til å etterjage alle muligheter for å kunne tilby produkter som er moro og givende å kjøre.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse