ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kawasaki-fans kan glede seg!

På denne tiden av året løper rykter fortere enn en katt med brann i halen, men noen av dem kan faktisk ha rot i virkeligheten. Et av de mer troverdige er at Kawasaki kommer med en ny 636 og dermed kaster seg inn i konkurranse med Yamaha og MV Agusta. Kawas 636 har ikke vært i produksjon siden 2016, og den var da Euro 3-godkjent. Det er derfor all grunn til å vente seg at Kawasaki tar frem en helt ny modell, ikke bare en oppgradering av den gamle. En ny 636 må være minimum Euro 4-godkjent, og da

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På denne tiden av året løper rykter fortere enn en katt med brann i halen, men noen av dem kan faktisk ha rot i virkeligheten. Et av de mer troverdige er at Kawasaki kommer med en ny 636 og dermed kaster seg inn i konkurranse med Yamaha og MV Agusta.

Kawas 636 har ikke vært i produksjon siden 2016, og den var da Euro 3-godkjent. Det er derfor all grunn til å vente seg at Kawasaki tar frem en helt ny modell, ikke bare en oppgradering av den gamle. En ny 636 må være minimum Euro 4-godkjent, og da er oppgradering til Euro 5 innen rekkevidde, også. Vi vil tro at hvis fabrikken først bruker mye penger på å utvikle en ny 636, tenker de lenger enn 2019.

Det kan være grunn til å lure på hvorfor ikke Kawasaki lager en 600 – med tanke på World Super Sport, men flere store produsenter presser på Dorna for å endre reglementet i klassen med tanke på å gjøre homologering mer fleksibel. Det er rimeligvis dyrt å måtte lage en serie 600 eller 675 bare for å tilfredsstille et regelverk som går tilbake til den gang supersport var 600 – punktum.

Uansett, en ny supersport-modell fra Kawasaki vil være velkommen. Som det er nå, er det kun Yamaha som kan by på en klassisk, illsint rekkefirer supersport-sykkel.

OBS: Bildet viser en eldre modell.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse