ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kalde MC-dager første helga i mai

Tradisjonen tro arrangerer mange MC-klubber en treffdag for motorsyklister første helga i mai. Det gjorde også Slapp Kjik MC på Harestua på Hadeland. Tekst og bilder: Anders Joh. Blisten Siden MC-avisas journalist ikke bor langt unna, var det å ta en tur en selvsagt ting å gjøre. Ikke altfor tidlig denne lørdag 4. mai med de værutsiktene som var. Kaldt bygevær med småhagl og snø i lufta gjorde at turen fikk et par–tre utsettelser. Langt færre enn i fjor: Men så lettet været, og ved inngange

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tradisjonen tro arrangerer mange MC-klubber en treffdag for motorsyklister første helga i mai. Det gjorde også Slapp Kjik MC på Harestua på Hadeland.

Tekst og bilder: Anders Joh. Blisten

Siden MC-avisas journalist ikke bor langt unna, var det å ta en tur en selvsagt ting å gjøre. Ikke altfor tidlig denne lørdag 4. mai med de værutsiktene som var. Kaldt bygevær med småhagl og snø i lufta gjorde at turen fikk et par–tre utsettelser.

Langt færre enn i fjor:

Men så lettet været, og ved inngangen til treffplassen ble man møtt av en åpen hevet hånd av en av vaktene fra arrangørklubben.

Hva nå, tenker man naturligvis når man får klare signaler om å stoppe. Ikke var det spesielt trangt om plassen heller og god plass til flere sykler.

Så opp med visiret og justere hørselen for å få med seg hva vakten ville meddele.

– Gratulerer! Du er besøkende nr. 100. Ikke verst i dette været, kom det lett hutrende fra et smilende Slapp Kjik MC fjes.

– Velkommen skal du være, fikk jeg så høre og fant meg en plass blant en forholdsvis glissen MC-samling utenfor brukt-Harleybutikken på stedet. East County Motors AS flyttet nemlig inn i industribygget der MC-dagen arrangeres, for et års tid siden.

Åpen MC-butikk:

Denne lørdagen holdt de åpent, og mange benyttet seg av muligheten til å både se på flotte Harley-Davidson-sykler og få igjen varmen i kroppen.

Som andre steder i landet var det anledning til å kjøpe grilla burgere og annet å spise. Tross med kald vind og tilløpt til vinterlig nedbør, satt smilene løs denne dagen hos både besøkende, arrangører og frivillige.

Men oppmøtet var skralt i forhold til tidligere år, fikk vi høre.
– I fjor var det bortimot 130 med på felleskjøringen, var det en av de lokale som fortalte oss.

I år så det ikke ut til å bli fellesskjøring i det hele tatt som annonsert på samme tid som MC-avisa var innom.

Slapp Kjik MC gjengen på Harestua var langt fra de eneste som opplevde lavere besøksantall i år enn i fjor. Så bedre lykke neste år, får vi tro.

Bildegalleri med bildetekster:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse