ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Kabalen begynner å gå opp

Hvem som skal kjøre hva i Moto GP er alltid gjenstand for spekulasjon, og i år begynte det tidligere enn vanlig med Rossi som tegnet ny toårs kontrakt med Yamaha. Etter at det ble offisielt at Lorenzo skulle til Ducati, ble det spekulert vilt i hvem som skulle overta hans sete. I skrivende stund er det ikke avklart, selv om mye taler for unge Vinales. Det som er sikkert er at Pedrosa forblir trofast mot Honda og har tegnet toårs kontrakt med dem. Han har i løpet av hele sin etter hvert lange kar

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvem som skal kjøre hva i Moto GP er alltid gjenstand for spekulasjon, og i år begynte det tidligere enn vanlig med Rossi som tegnet ny toårs kontrakt med Yamaha. Etter at det ble offisielt at Lorenzo skulle til Ducati, ble det spekulert vilt i hvem som skulle overta hans sete. I skrivende stund er det ikke avklart, selv om mye taler for unge Vinales.

Det som er sikkert er at Pedrosa forblir trofast mot Honda og har tegnet toårs kontrakt med dem. Han har i løpet av hele sin etter hvert lange karriere aldri kjørt annet enn Honda, og en kan ikke annet en beundre gutten for hans lojalitet og evne til å være evig toer i teamet.

Hos Ducati var det klart at en av førerne måtte vike plass for Lorenzo, og mye talte for at det ville bli Iannone – spesielt etter det ville stuntet nylig hvor han sørget for at begge Ducatiførerne gikk overende i siste sving før mål og dermed mistet sikre andre- og tredjeplasser.

Og – ganske riktig – Iannone har fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsplass mens Dovisioso blir partner med Lorenzo.

Det som da gjenstår er hvis'er: Hvis Vinales går til Yamaha, blir det da Crutchlow eller Iannone som fyller Suzuki-setet? Og hvis Vinales blir hos Suzuki, hvor skal de da gjøre av seg?

Man regner med at mye vil være avklart etter kommende helg...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse