Annonse
Annonse
MC-avisa

Jubilantene står i kø i 2020 – det er et godt tegn for MC bransjen

Leeres Motorsport i Fredrikstad er en veletablert og kjent forhandler, og de skal altså kommende helg feire sin 60-årsdag. Det er en prestasjon i seg selv, og som motorsykkelentusiaster elsker vi slike feiringer. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Forhandlerne våre er viktige og representerer alt ifra kunnskap og kompetanse til terapi og innfrielse av drømmer. Uten forhandlernettverket i Norge vil vi MC-førere bli mye fattigere på opplevelser, og det er derfor ekstra gledelig at vi kan feire slike jubil

Publisert:

Leeres Motorsport i Fredrikstad er en veletablert og kjent forhandler, og de skal altså kommende helg feire sin 60-årsdag. Det er en prestasjon i seg selv, og som motorsykkelentusiaster elsker vi slike feiringer.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Forhandlerne våre er viktige og representerer alt ifra kunnskap og kompetanse til terapi og innfrielse av drømmer. Uten forhandlernettverket i Norge vil vi MC-førere bli mye fattigere på opplevelser, og det er derfor ekstra gledelig at vi kan feire slike jubileum.

Kommende helg kan du starte sesongen, gjøre en god handel, spise kake og treffe likesinnede i Mosseveien i Fredrikstad, og for all del gratulere jubilanten med dagen.

La oss feire og støtte opp om forhandlernettverket i Norge, vi vil ha Leeres og alle andre der i minst 60 år til!

MC-avisa gratulerer jubilanten med 60-årsdagen.

#Nyhet

Annonse
Annonse