ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Jentene kommer – Woman Riders World Relay

Det er ikke lengre et sjeldent syn å se jenter som eier og kjører motorsykkel. Forhandlernettet kan rapportere om at ca. 20 % av deres kunder nå er jenter i alle aldre, og utvalget av bekledningsartikler designet for jenter øker år for år. Tekst og foto: Jarl Hole Ikke å undres på da at jentene også gjør sitt inntog på rallyfronten i form av den internasjonale stafetten Woman Riders World Relay (WRWR). 5. mai overtar norske MC-jenter stafettpinnen og ansvaret fra svenske kolleger ved Svinesun

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ikke lengre et sjeldent syn å se jenter som eier og kjører motorsykkel. Forhandlernettet kan rapportere om at ca. 20 % av deres kunder nå er jenter i alle aldre, og utvalget av bekledningsartikler designet for jenter øker år for år.

Tekst og foto: Jarl Hole

Ikke å undres på da at jentene også gjør sitt inntog på rallyfronten i form av den internasjonale stafetten Woman Riders World Relay (WRWR).

5. mai overtar norske MC-jenter stafettpinnen og ansvaret fra svenske kolleger ved Svinesund, og skal så i løpet av tre og en halv dag kjøre en tur som vil gå via Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Lillehammer og Trysil, før stafettpinnen igjen overlates til de svenske jentene 1.800 km og godt og vel tre dager senere. Hele 760 norske MC-jenter har meldt sin interesse for å være med å kjøre den norske delen av stafetten. På andre steder i verden som Australia, Canada, India, Spania, Tyskland, Frankrike og Thailand deltar MC-jenter i samme stafett. Totalt er over 100 land representert.

Imilija Kostovska, som er en av to norske co-ambassadører for WRWR, kan fortelle at det er en idealistisk organisasjon som ble startet av engelske Hayley Bell og som nå teller mer enn 14.000 medlemmer. Bell ønsker med WRWR å rette oppmerksomheten mot motorsykkelindustrien og få den til å produsere et bedre utvalg av klær og sykler for kvinner.

Da er det bare for våre kvinnelige lesere å melde seg på og være med å kjøre stafettpinnen gjennom Norge.

Klikk her for å gå til WEWE sin nettside.

Klikk her for å gå til WRWR sin Facebookside.

Klikk her for å gå til eventet med den norske kjøreruten på Facebook.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse