Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Jærsk Vårslepp-suksess

Årets vårslepp ble som vanlig arrangert i dag 1. mai på Jæren. I og med at dette gjerne er det eneste «toget» som blir i år, var interessen formidabel. Ikke bare blant motorsyklister, mange hadde satt av denne formiddagen til stå langs løypa og få med seg bølgen av motorsyklister – og den var lang. Tekst og video: Oddbjørn Myklebust.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

[Video mangler etter import...]

Årets vårslepp ble som vanlig arrangert i dag 1. mai på Jæren. I og med at dette gjerne er det eneste «toget» som blir i år, var interessen formidabel. Ikke bare blant motorsyklister, mange hadde satt av denne formiddagen til stå langs løypa og få med seg bølgen av motorsyklister – og den var lang.

Tekst og video: Oddbjørn Myklebust.

Tallene vi har fått sier at det skal ha vært ca. 3000 motorsykler med i den uendelige kortesjen. Det var ikke noe arrangement i forkant eller i etterkant av sleppet, i og med at man forholder seg til gjeldene restriksjoner.

Det er litt av et apparat som skal til for å sørge for at kortesjen kan bevege seg forsvarlig fra Klepp, til Stavanger, til Egersund og kystveien tilbake til Klepp. Vi takker arrangører og alle frivillige som gjør dette mulig. For ingenting kommer av seg selv. Her er det Vårslepp-general Jonny Mala som trekker i tråene. Han har med seg et godt team som gjør dette mulig. Tusen takk for en flott dag på to hjul!

Annonse
Annonse